Foto lassen 2

Gezocht

Allround metaalbewerker

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

Nijha produceert al bijna 100 jaar haar eigen toestellen, van klimboog tot basketbaltoren, niets is te gek. Nijha heeft een groot assortiment en doordat wij geen grote series maken heb je veel afwisseling in je dagelijks werk!

WAT GA JE DOEN?
Als allround metaalbewerker zorg je voor blije spelende kinderen en sportieve beweegaanleidingen. Jij gaat onze eigen complete speel- en sportproducten samenstellen die al jaar en dag door heel Nederland verkocht worden. Word jij blij van veel afwisseling en gaat jouw hart sneller kloppen van het “maken” van producten? Dan zit er nog meer één ding op: Solliciteren!

Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan producten in ons assortiment. In de functie komen verschillende werkzaamheden aan bod, bijvoorbeeld CNC- buigen, CNC- walsen, draai- en freeswerk en natuurlijk het echte “bankwerken”. Wij, onze klanten en gebruikers, vinden de kwaliteit van het product erg belangrijk. Al onze producten voldoen aan hoge normen die van belang zijn om de veiligheid en de kwaliteit er van te garanderen.

WIJ ZOEKEN
Een echte aanpakker die van veel afwisseling houdt en proactief ingesteld is. Je hebt ruime ervaring met MIG/MAG laswerk en kunt prima tekeninglezen. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring in een technische omgeving. Als jij over deze basisvaardigheden beschikt en je bent leergierig, dan gaan we samen een mooie toekomst tegemoet.                                                                                                                                                                                                                               

Foto lassen

Wij Bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We werken samen aan één doel. Wij zijn een bedrijf met een gemoedelijke werksfeer. In de pauze spelen we regelmatig darts, tafeltennis of air hockey.  Hoe kan het ook anders bij een bedrijf dat thuis is in bewegen. Er is ruimte om te leren van elkaar en voor afwisseling in je taken. We kijken naar wat jij nodig hebt!

Verder bieden wij:   

  • Een uitdagende en zelfstandige functie bij een bedrijf dat continu in beweging is;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen met aanvullend 13 ADV dagen gebaseerd op fulltime dienstverband en de CAO metaal en techniek
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding; 
  • Een marktconform salaris;
  • Personeelskorting
  • Een actieve en gezellige personeelsvereniging 
  • Gezellige vrijmibo en regelmatig een BBQ of bedrijfsfeestje.

HEB JE INTERESSE?
Top! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou.  Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Stuur je CV naar Sanne Bomers, mailadres pz@nijha.nl.  Heb je vragen over de vacature, schroom niet om te bellen! Hopelijk tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder