32 uur | lochem

Marketingmedewerker

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee? 

Als marketingmedewerker bij Nijha hoef je je niet te vervelen! De organisatie is op dreef en aankomend jaar zetten we de volgende stappen op het gebied van digitale en gepersonaliseerde marketing. Met als doel hogere klanttevredenheid, effectievere marketingacties en meetbare resultaten. En daar mag jij je steentje aan bijdragen! 
 

In het kort

Wie zijn wij?Wie ben jij?
Producent sport- en speeltoestellen                                                                       Junior of medior marketingmedewerker en hebt kennis over de wereld van spelen en bewegen
DoorgroeimogelijkhedenJe hebt brede kennis en bent analytisch
Focus op online marketing Je bent creatief
100 jaar ervaringJe bent een echte aanpakker en resultaatgericht
Innovatieve organisatieJe hebt doorzettingsvermogen
Gericht op opleiden en ontwikkelenJe komt met verfrissende ideeën
Klein & allround teamJe hebt gevoel voor tekst en beeld


Wie is Nijha?

Nijha is een innovatieve organisatie dat mensen uitdaagt om (meer) te gaan bewegen. Nu al sporten en bewegen zo’n 3.000.000 Nederlanders, binnen óf buiten, wekelijks met onze oplossingen. Onze opdrachtgevers profiteren al meer dan 100 jaar van onze ervaring bij het ontwerpen en inrichten van beweegruimtes en het leveren en produceren van speel- en sporttoestellen.

Karin & Anne

Anne Veldhuis - medewerker marketing en communicatie

“Wat ik mooi vind aan het werken bij Nijha is dat geen dag hetzelfde is. Als er een kans voorbij komt, die we niet kunnen missen, vliegen we dat met veel enthousiasme aan. We krijgen veel bewegingsvrijheid en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en gave ideeën.”

DSC06854

uit onze koker

Nijha bedacht en ontwikkelde de eerste Buitengymzaal van Nederland; een innovatief concept dat het bewegingsonderwijs gaat veranderen. Want waarom altijd binnen sporten als het buiten ook kan? De Beweegschool in Alblasserdam kwam uit onze koker en lieten de socials ontploffen; maar liefst 1 miljoen views op alle kanalen. Met de Kratos Urban Sports Wall halen we urban sports naar de sportaccommodatie. En met onze nieuwe speeltoestellenlijn wordt het mogelijk de speelomgeving te laten meegroeien met de demografische ontwikkelingen van de wijk.  


Voor het naar de markt brengen van al deze concepten werk je samen met partners, bedenk en maak je te gekke campagnes en verzorg je de product- en conceptinformatie. Je richt je met deze marketingcampagnes op de complexe DMU’s en je bouwt marketing- en salesfunnels in onze state of the art tooling. 

 

Hoe ziet jouw baan eruit?

Je vindt het leuk om je te verdiepen in de wereld van spelen, sporten & bewegen en kent de kansen die digitale marketing met zich meebrengt. Je weet de persona’s binnen de vier domeinen: wijk, school, sportaccommodatie en zorg, te bereiken, content hierop te ontwikkelen en assortiment voor samen te stellen. Ook volg je de ontwikkelingen en trends in (online) marketing nauwgezet. In jouw baan is veel ruimte voor eigen inbreng en meedenken. En je bent verantwoordelijk van strategie tot uitvoering. Als marketingmedewerker is bij Nijha geen dag hetzelfde. Er komen veel verschillende werkzaamheden aan bod, denk bijvoorbeeld aan: 

 • Meedenken, ontwikkelen en coördineren van acties, (online) marketingcampagnes en e-mailmarketing flows met state of the art marketing tooling
 • Opzetten gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrieven 
 • Beheer social mediakanalen en ontwikkelen/optimaliseren van website content
 • Organiseren van beurzen en events 
 • Assortimentsbeheer; analyseren verkoopcijfers, bedenken campagnes, input leveren voor productvernieuwing, prijsbepaling
 • Analyseren van data in programma’s zoals Google Analytics, Canopy Deploy, CRM en doen van voorstellen voor verbeteringen
IKC de Twijn 02

Wij bieden:

 • Salaris gelegen tussen € 3.021 en maximaal €3.693 (bij een fulltime dienstverband)
 • Uitdagende (starters)functie met doorgroeimogelijkheden 
 • Korting op onze producten
 • Opleiding en training
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling via PMT
 • Leuke bedrijfsfeestjes en een actieve personeelsvereniging
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime dienstverband) 
 • Sportieve pauzes, zoals tafeltennis en darten

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast geworden?

Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en korte motivatiebrief uiterlijk op 13 januari 2023 naar pz@nijha.nl, bel naar: 0573 – 28 85 21 of laat hieronder jouw gegevens achter.
Inhoudelijke vragen over de vacature? Bel naar Karin Vrielink: 06 - 38 31 67 22.