Ontwerp Nijha

Gezocht

Stagiair Tuin- en Landschapsontwerper

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
 
Als stagiair krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.
 
WAT GA JE DOEN?
Tijdens je stage werk je mee aan diverse projecten vanuit diverse opdrachtgevers. Word jij warm van tuin- en landschapsontwerpen met oog voor klimaatadaptieve oplossingen, circulariteit en een stuk maatschappelijke betrokkenheid? Dan hebben we de perfecte stageplaats voor jou.
 
Bij Nijha creëren we de mooiste plekken waar mensen kunnen bewegen. Of het nu gaat om een ziekenhuis tuin, bedrijventerrein, groen schoolplein of een openbare ruimte, jij zorgt altijd voor een creatief ontwerp met een hoog belevingsniveau. Als stagiair ben je onderdeel van ons team van specialisten en zorg je er samen met ons voor dat we de verwachting van onze opdrachtgevers blijven overtreffen.
 
WIJ ZOEKEN
Een gemotiveerde HBO Tuin- en landschapsontwerp student vanaf februari 2022. Je bent technisch onderlegd, hebt ruime ervaring met AutoCAD en 3D software en je bent georganiseerd en kwaliteitsbewust.
Heerhugowaard Annie van Hattemtuin_61

Wij Bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen, die net als jij (straks) afgestudeerd landschapsontwerper is met het uitstroomprofiel Technisch Ontwerp. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!
  • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand.
  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. Darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)
  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.
  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.
  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.
 
HEB JE INTERESSE?
Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!
 

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?
Nijha helpt graag verder
Marein Willems 1