Nijha maakt ruimte voor beweging

Beweegruimtes

SportContrainer_061216_0033

Aantrekkelijke openbare ruimte, die uitnodigt tot bewegen

Beweegruimte: wijk

Wil je een wijk die uitnodigt tot bewegen? Is de speeltuin aan vernieuwing toe? Willen jongeren in de wijk een Urban Sports Park? Of zoek je naar flexibele oplossingen waarmee je continu blijft aansluiten bij de demografische ontwikkelingen én veranderende behoeften in de wijk?

Een levenlang bewegen begint bij spelen. Onze speeloplossingen daagt daarom de jongste generatie uit tot het prikkelen van de fantasie, het verkennen van de grenzen en het delen van dromen. Bij de oudere generatie sluiten wij aan bij de verschillende beweegmotieven; competitie, recreatie, spel, gezondheid, show en avontuur. Bekijk onze concepten en oplossingen voor bewegen in de wijk.

2884

Maak van jouw school een beweegschool

Beweegruimte: basisschool

Wil je kinderen binnen de school continu uitdagen tot bewegen? Bewegend leren toepassen in de lessen? Of het schoolplein vernieuwen zodat kinderen zich kunnen uitleven, maar ook rustig kunnen observeren?

Wie zegt dat bewegen alleen in de daarvoor geoormerkte beweegruimtes kan? Maak van jouw school een Beweegschool! Nijha biedt oplossingen voor bewegen op het schoolplein, in de gang, klas, speellokaal en gymzaal ten gunste van leren spelen, leren bewegen en leren leren. Bekijk onze concepten en oplossingen.

fietsen

Breng jongeren blijvend in beweging

Beweegruimte: voortgezet onderwijs

De invloed van trendsporten op het beweeggedrag van jongeren is groot. Kies je vanuit deze wetenschap dan voor de standaard basisinventaris van het gymlokaal? Of durf je te kiezen om balanceren op de slackline te leren en springen door te freerunnen? Wat je ook kiest, Nijha heeft een passende oplossing. Bekijk onze concepten om het bewegingsonderwijs vorm te geven of bewegen in en rondom de school te stimuleren.

Nijha-318

Blijvend aansluiten bij beweegcultuur

Beweegruimte: sportaccommodatie

Wil je de sporttechnische inrichting vervangen? Een gymzaal, sportzaal of sporthal renoveren of staat er nieuwbouw op de planning? Of ben je benieuwd naar de waarde van je huidige inventaris, zodat je grip hebt op onderhoudskosten en je financieel kunt voorbereiden op kosten voor beheer en onderhoud?

Nijha kent de meerjarenbegroting en biedt oplossingen voor een flexibele, veilige en inspirerende sportaccommodatie. Eentje die niet alleen nu aansluit bij de huidige beweegwensen, maar die ook toekomstbestendig is. Meer weten?

beeld doelgroep senioren spelinfo

Bewegen als vitamine

Beweegruimte: zorg

Wil je binnen jouw zorginstelling meer inzetten op de preventieve werking van bewegen? Bewoners een sportieve uitlaatklep bieden? Gewoon in de gezamenlijke huiskamer, in de gang of juist in de tuin?

Met de Jukebox en het draaiorgel breng je dementerende ouderen in beweging. De beweegtuin is een uitlaatklep voor senioren en voor mensen met een beperking bieden we een sportieve uitlaatklep in de tuin en divers snoezelmateriaal. Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!