Nijha maakt ruimte voor beweging sinds 1922

Kom ook werken bij Nijha!

IMG_2476

Stagelopen bij Nijha

Wij geloven in de toekomst!

Wil jij stagelopen bij een aansprekend bedrijf in de wereld van sport, bewegen en spelen? Ben jij student, van VMBO tot wetenschappelijk onderwijs, en op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? En heb je de nodige durf en lef om bij te dragen aan de missie van Nijha? Ga dan de uitdaging aan!  

Stagiaires en afstudeerders krijgen bij ons veel ruimte, vertrouwen en aandacht. Nijha verwacht hierin wel dat je van aanpakken weet en je de nodige vernieuwende kennis en nieuwsgierigheid meebrengt. Mail jouw CV en motivatiebrief naar werkenbij@nijha.nl of bel naar (0573) 28 85 21. Wij nemen altijd contact met je op!

Waarom zij bij Nijha werken!

Mark metaal

Mark - Medewerker metaalbewerking

"Er wordt echt gekeken naar waar jij goed in bent, er wordt beroep gedaan op je kennis en vaardigheden. Ook leer je de producten steeds beter kennen en zo word je er steeds beter in. Door het vele aanbod in producten, is geen dag hetzelfde". 

Mike wandrek 3

Mike - Monteur buitendienst

"Het leuke van mijn werk is dat het zo afwisselend is. Nijha is een mooi dynamisch bedrijf om voor te werken met een hele gezellige club collega’s."

Meer over Nijha

Nijha maakt ruimte voor beweging!

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Wij beantwoorden jouw vraag graag met een totaaloplossing door je te begeleiden gedurende het hele proces van visie naar resultaat. Nu al sporten en bewegen zo’n 3.000.000 Nederlanders, binnen óf buiten, wekelijks met onze oplossingen.

Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door onze verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee? Laat je inspireren binnen diverse bewegingsruimtes.

Waar wij trots op zijn!

Buitengymzaal

Gezond gymmen in de buitenlucht

Onze school is één grote energizer!

De eerste Beweegschool van Nederland

Nijha en Leisurelands partners in Urban Sports

De grootste gratis sportschool van Gelderland
IKC de Twijn 02

Staat de perfecte vacature er voor jou niet tussen?

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen vacature open voor een functie die bij jou past, maar wil je toch graag solliciteren bij Nijha? Geen probleem! Wij staan altijd open voor nieuwe talent en zijn benieuwd naar jouw CV en/of motivatiebrief. We zullen je sollicitatie altijd bekijken en doornemen. Naar aanleiding van jouw sollicitatie zullen we laten weten of wij eventuele mogelijkheden zien.

Solliciteren kan door contact op te nemen met afdeling personeelszaken, via: werkenbij@nijha.nl of 0573 - 28 85 21.