Waar ken jij Nijha van?

Nijha maakt ruimte voor beweging sinds 1922

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Wij beantwoorden jouw vraag graag met een totaaloplossing door je te begeleiden gedurende het hele proces van visie naar resultaat. Nu al sporten en bewegen zo’n 3.000.000 Nederlanders, binnen óf buiten, wekelijks met onze oplossingen.

Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door onze verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

DSC05744

Onze missie

Wij willen dat wat wij maken, leveren of doen mensen beweegt.

Dat mensen zich uitgedaagd voelen. Om iets voor het eerst te proberen. Of juist om nog beter te worden.

Wij willen samen met onze klanten en partners een beweging starten, letterlijk en figuurlijk. Een blijvende beweging. Daarom prikkelen, provoceren en experimenteren wij. En vragen daarbij veel van onszelf.

Wij geloven dat de mens bedoeld is om te bewegen. En dat, om bewegen echt te stimuleren, je tradities moet doorbreken. Daarom durven wij anders te kijken. Naar ruimtes, omgevingen en materialen. Naar onze manier van werken en communiceren. Ook geloven wij dat we dat alleen sámen kunnen doen met onze partners, klanten, ambassadeurs en met  nieuwe start-ups die het spel maken.

Wij maken ruimte voor beweging! Wij geloven in samen, in nieuwe energie om die verandering duurzaam tot stand te brengen.

_MIS7684_Klein

Samen bereiken we meer

Teamwerk

Wij bieden jou als klant een totaalaanpak. Vanaf het allereerste idee tot en met de realisatie en de nazorg vormen we een team en staan wij naast je op het schoolplein, in de wijk, in de sporthal en op de zorgplek. Stap voor stap begeleiden wij jou bij de ontwikkeling van jouw visie en vertalen wij jullie ideeën naar concrete ontwerpen. We gaan op ‘wijksafari’ met inwoners, zitten samen aan de tekentafel en zijn jouw partner in het goed betrekken van leerlingen en gebruikers. En als een project is afgerond nemen we onze verantwoording als het gaat om veiligheid: ook voor inspectie, beheer en onderhoud ben je bij ons aan het goede adres.

444444_F5

Vakmanschap sinds 1922

Vakmanschap zit in ons DNA. Onze opdrachtgevers profiteren van bijna 100 jaar ervaring en meesterschap van Nijha met het ontwerpen en inrichten van beweegruimtes en het leveren en produceren van speel- en sporttoestellen. Onze kennis en ervaren vakmannen (of zoals jij wilt; vakvrouwen) zijn onze grote trots: we maken als enige in Nederland alles in eigen huis. Zo houden we de drive, garanderen we onze klanten constante kwaliteit en houden we regie op eigen innovatie. Zoals dat past bij een marktleider met haar roots in de Achterhoek.

NIJHA_FOTO-Norbert-Waalboer-Fotografie_MG_6744

Samen innoveren en produceren

Wij innoveren door te investeren, vooruit te kijken, risico te nemen en te experimenteren. Dat doen wij samen met onze partners die overal in de wereld van sport en bewegen actief zijn. Niet alleen met de Johan Cruyff Foundation en de Richard Krajicek Foundation, maar ook met verschillende kleinere bedrijven en start ups.
 
Mensen met durf, lef en visie, die weten wat er speelt en waar de behoefte zit - soms nog vóór onze klanten dat zelf beseffen.
 
Aan deze inspirators bij deze een warme uitnodiging om ook de uitdaging aan te gaan! Kom van de reservebank en bepaal mede de opstelling en het spel!

Kom van de reservebank en..

bepaal mede de opstelling en het spel!