Beweeg voor, tijdens of na de les in de gang!

Bewegen in de gang

‘Naar de gang!’ Vroeger was het een straf, maar vanaf nu is het nergens leuker! Steeds meer scholen gebruiken de gang als extra beweegruimte. De Monkeybox is, speciaal ontwikkeld voor in de schoolgang, waarbij kinderen blijvend worden geprikkeld om te bewegen. Met de Monkeybox verplaatsen kinderen zich klimmend, klauterend of slalommend van de éne naar de andere kant van de school. Benieuwd welke beweegkansen er zijn in de gangen van jullie school? Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan met één van onze collega’s. Zij komen graag een keer kijken wat er mogelijk is.

screenshot_15

Zorg voor een blijvende prikkel om te bewegen

De Monkeybox

Nijha ontwikkelde de Monkeybox, samen met Ronald de Rooij, initiatiefnemer InFit beweegconcepten voor scholen en sportaccommodaties. De Monkeybox bestaat uit een frame, waar je verschillende beweegmodules ‘in kunt hangen’ die uitdagen tot duikelen, balanceren, zwaaien en klimmen. Bijvoorbeeld een in hoogte verstelbare evenwichtsbalk, ladders, een survivalnet om in te klimmen en Ninjamodules waarmee kinderen draaiend kunnen slingeren. Deze spelvormen prikkelen de fantasie en zijn geschikt voor alle leeftijden. Meer uitdaging? Door een paar Monkeyboxes achter elkaar te plaatsen, maak je een uitdagende hindernisbaan. Bij het ontwikkelen van de modules is rekening gehouden met de leerlijnen zoals balanceren en duikelen.

Abonnement Slingeraap
Kinderen blijvend uitdagen? Dankzij de modulaire opzet, pas je de inrichting elke 9 weken aan met het Monkeybox, Abonnement Slingeraap. Het frame blijft staan, de module verandert Natuurlijk kun je ook in één keer meerdere modules aanschaffen en deze laten rouleren tussen verschillende scholen binnen de koepel. Tijdens iedere wissel wordt de Monkeybox en de beweegmodule gecontroleerd op veiligheid. Wil je meer weten over de modules binnen het abonnement? Of ben je benieuwd naar de verkoopprijzen? Vraag dan het Inspiratieboek Monkeybox aan.

Vraag het gratis inspiratieboek aan!

Inspiratieboek Monkeybox

In het E-magazine over de Monkeybox vind je onder andere:

  • Beweegmodules
  • Het maken van een Beweeggang
  • Prijslijst

Gebruik de AR button

Plaats de Monkeybox in jullie gang!

Benieuwd of de Monkeybox bij jullie in de gang past en staat? Dat kan nu direct en zonder vervoerskosten met onze Augmented Shop Experience. Klik op de 'AR button' rechtsonder het 3D model en plaats de Monkeybox in jullie school. 

screenshot_8

Klant aan het woord

Monkeybox in Deventer groot succes

Op de Montessorischool EDMS van Lith in Deventer is een Monkeybox geplaatst. Al snel werd duidelijk dat zowel de leerkrachten, kinderen àls ouders enthousiast zijn. In Deventer is gekozen voor een abonnement Monkeybox. De school vindt dat kinderen meer moeten bewegen en stimuleren dit o.a. met de Monkeybox. Doordat er iedere 9 weken gewisseld wordt van beweegmodule, blijven de kinderen geprikkeld. De kinderen kunnen niet meer zonder:

  • ''Super leuk, ik kan de tafels oefenen terwijl ik aan het klimmen ben!''
  • ''Ik wil graag extra naar de BSO, want dan kan ik in de Monkeybox''
  • Mammaaaa, ik kan nog niet naar buiten komen hoor .. Er is hier een Monkeybox, ofzoiets, en dat is echt súper leuk!''
  • Ook de ouders zijn enthousiast: ''Ik wil ook weer graag naar school!''

Ben je benieuwd of de Monkeybox ook in jullie school past? Graag denken wij mee voor een passende inrichting voor jullie gang. Plan een adviesgesprek in met één van onze collega’s.

Ken jij de Monkeybox al?

Beweegtoestellen voor in de gang

Bekijk hier de beweegmodules

Wil je advies op maat?

Plan een afspraak in met een collega!

_201909_Nijha-216

Wil je advies op maat?

Plan een afspraak in met een collega!

_201909_Nijha-216