Ninja Gym_Layer
Surivival_autoband 2

Urban sporten in de sportaccommodatie

Aansluiten bij de trends

Door de wens om buiten informeel en ongebonden te sporten, wordt ook het bewegingsonderwijs beïnvloed. Dat betekent dat, als je je leerlingen niet te kort wilt doen, gymlessen een andere invulling krijgen. Hoe zorg je ervoor dat de inrichting van je sportaccommodatie dit mogelijk maakt? Nijha vertaalt als specialist in de wereld van sport en bewegen, de buitensporttrends en ontwikkelingen naar oplossingen voor de binnensport. Voorbeelden daarvan zijn de Ninja modules, die geschikt zijn voor gebruik in de sportaccommodatie. Of je kunt met een aantal extra materialen survivalachtige activiteiten aanbieden. Hoe? Met Mobiez. Een bewezen en beproefde combinatie van methodes en materiaalsets die met de juiste lesinstructies en logistieke begeleiding maken dat je kunt aansluiten bij de trendsporten. 

NIJHA_FOTO-Norbert-Waalboer-Fotografie_MG_6741

Ninja Gym

 

Met Ninja Gym vertalen we Ninja Warrior naar de sportaccommodatie voor te gekke Ninja Warrior spelletjes. Met Boudewijn Vink van Vink je Fit en Ninja Experience heeft Nijha diverse Ninja elementen ontwikkeld die je in de gymvaria stellen hangt. 

 

MobieZ karren

Mobiez

Vernieuwende manier van inrichten

Kern van Mobiez is dat een deel van de sportinventaris niet permanent aanwezig is in de accommodatie. De MobieZ materiaalset rouleert namelijk tussen locaties en is daar voor een bepaalde periode beschikbaar. Voordeel is dat niet iedere accommodatie volledig ingericht hoeft te zijn en dat je met je gymlessen wel kunt aansluiten bij de hedendaagse beweegcultuur. 

Voorbeeld ophijsen wandrek

Nieuwe beweegvormen

Survival, slackline, freerunning, biketrial

Door op een slimme manier gebruik te maken van traditionele materialen kun je vernieuwende beweegvormen als survival, bmx en freerunning aanbieden. Let wel op dat het veilig blijft, wil je weten of je installaties geschikt zijn voor deze beweegactiviteiten, neem dan even contact op met onze experts. 

Download het gratis magazine over Urban Sporten

En laat je inspireren over hoe je Urban Sporten kunt toepassen in de sportaccommodatie 

Meer weten over

Urban Sports in de sportaccommodatie

_201909_Nijha-216