Categorien_Layer
Leeuwarden-Huizum-Header

Toekomst

De wijk biedt ruimte voor jong en oud om te bewegen

Maak het jezelf makkelijk met wat er al is door beweeglocaties met elkaar te verbinden. Met een beweegroute in de wijk bied je jong en oud een laagdrempelige manier om in beweging te komen. 

Een beweegroute is een herkenbare, uitgestippelde route met diverse sport- en speelaanleidingen voor jong en oud. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de inwoners kan dit bestaan uit hinkelpaden, springpalen, outdoor fitness toestellen en andere sportoefeningen, zodat er voor de beginnende tot gevorderde sportievelingen en de minder mobiele wijkbewoner een passende beweeglijke en sportieve uitdaging is. 

beweegbank wandel- en fietspad

IPitup

Beweegbank

Met de IPitup Beweegbank wordt bewegen in de wijk nóg leuker! Op en rondom de bank zijn diverse fitnessoefeningen mogelijk en de bijbehorende Beweeg-app zorgt ervoor dat iedereen oefeningen kan doen die op zijn of haar individuele niveau zijn afgestemd. Door de combinatie met routes voor wandelen, fietsen of joggen is de Beweegbank ook de perfecte aanvulling op een beweegroute. 

Is dit niet voldoende? Nijha kent het klappen van de zweep en helpt bij het bewandelen van de juiste route als het gaat om subsidieverzoeken, projectmatig werken met overheden en buurt-/ wijkteams. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten!

_201909_Nijha-150