Basisschool de Klimboom - Eindhoven

Het speellokaal van basisschool De Klimboom in Eindhoven was toe aan een nieuwe inrichting. Nijha hielp docent bewegingsonderwijs Koen bij het samenstellen van een functionele set Dorack materiaal.

De motorische vaardigheden van kinderen blijven achter. Meer dan een kwart scoort een onvoldoende op bewegingsvaardigheden. "Als school willen we kinderen een goede motorische basis meegeven, dan moet je al direct in het speellokaal aan de slag met deze grondvormen van bewegen. Dankzij Dorack komen alle kleuters met plezier in beweging", daarnaast draagt Dorack bij aan de motorische ontwikkeling van onze leerlingen, aldus Koen van Hapert.

En niet alleen de kinderen zijn enthousiast, dat bleek wel tijdens de instructie van rayonmanager Bob Smolders op locatie in Eindhoven: "Voor het eerst kreeg ik tijdens de instructie meerdere malen applaus van de groepsleerkrachten". En dat is natuurlijk niet voor niets: Ze zijn zo enthousiast over de mogelijkheden en diversiteit met Dorack. In korte tijd bouw je een uitdagende opstelling en varieer je eindeloos!

speellokaal

Ook op zoek naar een nieuwe inrichting voor het speellokaal?

Bekijk ons Dorack assortiment

Ook een Dorack speellokaal op jouw school?

Nijha helpt je graag verder!

_201909_Nijha-216