sportplein

Voor groep 8

Sportieve afscheidscadeaus

Elk jaar zijn teams en oudercommissies weer op zoek naar een passend afscheidscadeau voor groep 8. De leerlingen die afscheid nemen van 8 jaar basisschool willen graag een mooie herinnering achterlaten. Steeds vaker wordt gekozen voor een functioneel en sportief cadeau waardoor kinderen tijdens de pauzes of voor-z en naschools nog meer gaan bewegen. 

Scroll naar beneden voor een overzicht van de meest populaire pakketten. 

Pauzepakket voor binnen en buiten - Nijha optie 1

Optie 1

Pauzepakket voor binnen en buiten

21-delig spelpakket met een mooie mix van sportief en recreatief materiaal. Voor binnen én buiten. Genoeg materiaal om zo’n 60 leerlingen gelijktijdig actief te laten zijn. Past op elk speelplein. Met zachte ballen, natuurlijk een voetbal, afbakenmateriaal en een handige tafeltennisset. De gratis tas en een balenpomp maken het pakket compleet. En dan ook nog met 36 spelideeën om direct mee aan de slag te gaan.

Circuspakket Nijha

Optie 2

Circuspakket

Veel scholen doen jaarlijks een circusproject. De tijd is voor veel leerlingen vaak net te kort om handigheid te krijgen in het jongleren met ballen, chinese bordjes, diabolo’s of devilsticks. Dus dit circuspakket komt altijd van pas. En met de meegeleverde activiteitenkaarten kunnen leerlingen ook zelfstandig aan de slag in de pauze. Genoeg materiaal om met 12 leerlingen tegelijk te jongleren. Dat stimuleert.

Schoolkamppakket Nijha

Optie 3

Schoolkamppakket

Met dit 40-delig pakket kunnen 80 - 100 leerlingen gelijktijdig actief zijn. Voor fanatieke teamspelen of rustige spellen met tweetallen. Geschikt voor binnen en buiten spelen en sporten. Compleet geleverd met tas voorzien van draagband en onmisbare accessoires als fluiten, stopwatch en ballenpomp. Ook handig voor op het schoolplein, in de pauze is de tas zo gepakt en buiten gezet.

Bewegend leren pakket Nijha

Optie 4

Bewegend leren spelpakket

Veel scholen zijn gestart met bewegend leren maar lang niet altijd zijn de materialen beschikbaar om daar goed uitvoering aan te geven. En dat is jammer want leerlingen vinden bewegen tijdens het leren fantastisch. De materialen zijn inzetbaar bij rekenen (getallenlijn, splitsen, optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen, automatiseren tafels) taal (analyseren/synthetiseren, spelling, werkwoordvormen) en bij energizers. Natuurlijk zijn de materialen ook inzetbaar in het speellokaal of de gymzaal.

Buitenspeelpakket Nijha

Optie 5

Buitenspeelpakket

Uitgebreid, uitdagend spelpakket voor op het plein. Met materialen voor onder-, midden- en bovenbouw. Ideaal voor in de pauze of bij activiteiten bij de BSO en TSO. Bestaande uit o.a. hockeysticks, voetballen, basketballen, rackets, pilonnen, touwen en jongleermaterialen. Compleet met een groot opbergnet.

Meer weten over de pakketten?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-105