Topsporthal Van der Knaaphal, Ede

In de zomer van 2018 is de Van Der Knaap Topsporthal in Ede geopend. Een bijzondere hal, omdat er een combinatie is gemaakt tussen topsport en lichamelijke opvoeding in 1 ruimte. De hal is een inspirerende plek waar sporters en studenten zichzelf kunnen ontwikkelen. Het is een plek waar topsport, recreatieve sport, onderwijs en paramedische expertise in één duurzaam gebouw samen komen.

Topsportmogelijkheden en onderwijsgebruik

Circa 1.100 toeschouwers kunnen in de Van der Knaaphal (vernoemd naar de scheidend burgemeester) genieten van nationale en internationale (top)sportwedstrijden en -evenementen. De faciliteiten zijn een moderne fitnessruimte, multifunctionele sportruimtes/dojo en verschillende onderwijsruimtes. Technologieën als beeldregistratie moeten sportprestaties naar een hoger niveau kunnen tillen. De hal is gebouwd volgens de principes van circulair bouwen. Vanuit de onderwijs hoek gaat met name het Dulon College (voorheen ROC A12) er gebruik van maken.

Nijha heeft met een eigentijdse sportinrichting een mooie link gelegd tussen de topsportmogelijkheden en de lichamelijke opvoeding. Door slimme oplossingen komen die beiden volledig tot hun recht in dezelfde hal.

Gymzaal

Wil je meer weten over het inrichten van een binnensportaccommodatie?

Neem contact met ons op!
_201909_Nijha-195