Click & Play

Building Blocks

Op zoek naar een flexibele, duurzame en kostenbesparende oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de buurt? En wil je tegelijk meewerken aan een circulaire economie? Kies dan voor Click & Play! Met deze oplossing kunnen speelplekken voor zowel jongere als oudere kinderen worden aangepast.

De speeltoestellen kunnen namelijk eenvoudig rouleren. Wordt een toestel minder gebruikt of zijn de kinderen te oud geworden: met een eenvoudig clicksysteem wordt het toestel er uit gehaald en een ander toestel er in gezet. Niet alleen van Nijha, maar ook toestellen van andere leveranciers die aan het Click & Play systeem mee doen.

Building blocks

Building block A
Deze bestaat uit vier klik-elementen die op vaste afstand in de grond worden geplaatst waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block A heeft als hoofdfunctie schommelen. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block B
Deze bestaat uit vijf klik-elementen die op vaste afstand in de grond worden geplaatst waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block B heeft als hoofdfunctie glijden. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht-, hobbel- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block C
Deze bestaat uit één klik-element die in de grond wordt waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block C heeft als hoofdfunctie draaien. Verder kan er een wipwap worden geplaatst op het klik-element.

Werkwijze Click & Play

Gemeente Breda eerste met Click & Play

1539Click_en_Play_001.jpg Gemeente Breda Click & Play

In Teteringen, gemeente Breda is de eerste Nijha Click & Play speelplek gerealiseerd. Click & Play zijn flexibele speelplekken waarmee je eenvoudig kunt rouleren door de wijk. Zo speel je altijd in op behoeftes en leeftijdsfases. En werk je ook nog eens mee aan een circulaire economie.

Bekijk hier de ingerichte speelplek en instructievideo

Roadshow Click & Play

Om professionals in het land te laten kennismaken met het Click & Play concept worden er roadshows georganiseerd. Wil je kennismaken met deze flexibele oplossing voor de wijk? Geef je dan via onderstaande telefoonnummer of mailadres op!

Kunnen wij verder helpen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Click & Play in uw buurt? Vraag meer informatie aan via info@nijha.nl of bel telefoonnummer (0573) 28 85 55. Lees ook de volgende artikelen: Click & Play BuitenSpelen / Click & Play Straatbeeld. Rechtstreeks bestellen en prijsinformatie? Ga de Click & Play toestellen in de webshop.

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag