NIJHA_FOTO-Norbert-Waalboer-Fotografie_MG_6741

Vacature

Personeelsadviseur

Met een niet aflatende drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij al bijna 100 jaar ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Wij werken graag aan een totaaloplossing van visie naar resultaat. Nu al sporten en bewegen zo’n 3.000.000 Nederlanders, binnen óf buiten, wekelijks met onze oplossingen. We produceren een groot deel van onze materialen zelf in Lochem en daarnaast is er ook een uitgebreid pakket sport- en spelmaterialen.
 
Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door onze verdiensten voortdurend vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?
 
Onze personeelsafdeling is op zoek naar een enthousiaste en actieve

Personeelsadviseur (28-32 uur)

 

Wat ga je doen?

Samen met de medewerker P&O zorg je ervoor dat medewerkers, leidinggevenden en directie optimaal geadviseerd, gefaciliteerd en ondersteund worden. Belangrijk is een optimale samenwerking waarbij je van elkaar leert en doelen en werkwijzen op elkaar afstemt.
Verder:
  • Ontwikkel je het P&O beleid en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van P&O instrumenten. Waar gewenst neem je deel in projecten.
  • Adviseer en ondersteun je directie en management met P&O vraagstukken, zoals verzuimtrajecten, ontwikkelvraagstukken, conflictsituaties en ontslagprocedures.
  • Geef je (gevraagd en ongevraagd) voorlichting, informatie en advies aan management, teams en medewerkers over P&O beleid, wet & regelgeving en P&O processen. Jouw kennis, ervaring en objectieve advisering maakt hierbij het verschil.
  • Zorg jij er samen met je collega P&O voor dat de mutatiestroom zorgvuldig en tijdig behandeld wordt.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van P&O, zoals Personeel en Arbeid.
Je hebt kennis op het gebied van arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter. Competenties als adviesvaardigheden, voortgangsbewaking en samenwerken zijn voor deze functie uiterst belangrijk. Daarnaast ben je enthousiast en gedreven om directie, managers en medewerkers te ondersteunen. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als personeelsadviseur.
Daarnaast:
  • Ben je proactief, besluitvaardig, integer en flexibel
  • Heb je een klantgerichte instelling
  • Beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden
  • Kun je op basis van ervaring en kennis zelfstandig werken, maar vind je het ook prettig om in teamverband te werken

Wij bieden

Een functie die je mede mag vormgeven in een informele organisatie die volop in beweging is, maar kan bouwen op heel wat jaren ervaring en expertise. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor 28 of 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Heb jij ervaring in het vak en ben je enthousiast? Dan zoeken wij jou!
 

Reageren doe je zo

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail dan zo spoedig mogelijk een korte motivatiebrief en curriculum vitae naar personeelszaken@nijha.nl.
 
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Sonja Doenbeek, medewerker P&O, telefoonnummer 0573-28 85 21 (ma-wo-ochtend,do).
 
We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding.
Plaatsen van deze vacature op job-websites is niet toegestaan, Nijha geeft hier geen toestemming voor.

Meer informatie over Nijha?