Merken_Layer
glijbanen

Gezocht afstudeerder

(Technische) Bedrijfskunde

Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee? 

Als afstudeerder krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vaktechnisch. Je bent echt onderdeel van het team en kunt van je collega’s alle support verwachten. Je werkt zelfstandig en durft initiatief te tonen. Daarnaast krijg je de vrijheid en neem je de verantwoordelijkheid om jouw onderzoek in te richten en uit te voeren naar hoe jij dit prettig vindt.

Wat ga je doen?

Nijha heeft haar eigen productie divisie die met name metalen producten produceert, coat en assembleert. Op dit moment werken wij met een weekplanning. Begin volgend jaar zal er een nieuw ERP programma toegepast gaan worden, waarbij van week naar dag planning overgegaan wordt. Destijds is er gekozen voor een weekplanning om genoeg buffer te hebben voor de opvolgende afdelingen. Op dit moment wordt er ‘backward’ gepland aan de hand van het aanmaken van werkorders die voortkomen uit een klantbehoefte, gecombineerd met voorraad artikelen. Vanuit de opleverdatum wordt het product ingepland, oftewel assemblage > coating > metaal. Bij een dag planning verliest het totaalproces rendement door de vele kleurwissels en kleine batches waardoor de oven slecht gevuld is.

Opdracht
Hoe kan het totaalproces inzichtelijk worden gemaakt met als doel het rendement te maximaliseren in relatie tot het naleven van de deadline waaraan de assemblage afdeling moet voldoen voor oplevering van het eindproduct?

wip
Wij zijn op zoek naar jou!
Wij zoeken

Een gemotiveerde hbo (Technische) Bedrijfskunde student vanaf september 2020. Je bent een resultaat gedreven persoonlijkheid met goede organiserende en analytische vaardigheden. Je hebt goede kennis van Excel en uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden.

Wij bieden

Bij Nijha staat iedereen voor elkaar klaar. We zijn een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van al onze medewerkers, stagiaires en afstudeerders. Tijdens je afstudeeropdracht krijg je een ervaren begeleider toegewezen. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we graag met je in gesprek. En wie weet kom je na afloop wel bij ons werken!

  • Een afstudeervergoeding van €350,- bruto per maand.

  • De mogelijkheid tot een sportieve pauze (o.a. darten, tafeltennis, airhockey en wandelen)

  • Ook als afstudeerder maak je volledig deel uit van ons team. Dat vinden wij erg belangrijk.

  • Een erg leerzame stage- of afstudeerperiode bij onze innovatieve organisatie.

  • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw opdracht succesvol af te ronden.

Neem contact met ons op!
Heb je interesse?

Gaaf! Wij zijn namelijk ook erg benieuwd naar jou. We komen graag met je in contact dan bespreken we de mogelijkheden tijdens een kop koffie of beeldbellen. Wie weet is jouw eerste stap in je carrière bij Nijha hiermee gezet. Neem contact op met Marein Willems via marein.willems@nijha.nl. Ook met vragen over de opdracht kun je bij haar terecht. Tot snel!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Meer weten?

Nijha helpt je graag verder!

_201909_Nijha-310