Werken bij Nijha

Op dit moment zijn wij op zoek naar: 

Ook zijn wij op zoek naar inspirators en/of ZZP'ers die met durf en lef willen bijdragen aan de missie van Nijha. Voel jij je aangesproken? Ga de uitdaging aan en laat ons weten hoe je dat wilt aanpakken! 

Open sollicitatie

Als er geen geschikte vacature voor je beschikbaar is, nodigen wij je uit toch een open sollicitatie naar Nijha te sturen. Stuur een mail of brief met curriculum vitae en motivatie om te solliciteren. Als wij naar aanleiding van je open sollicitatie denken je in de toekomst wellicht ergens in ons bedrijf in te kunnen zetten, zullen wij dat laten weten. Wij bewaren je brief dan nog maximaal 1 jaar. Wil je solliciteren? Neem dan contact op via personeelszaken@nijha.nl .

Stages en afstudeerders

Wie wil er nou niet stage lopen bij een aansprekend bedrijf in de wereld van sport, bewegen en spelen? Ben jij leerling of student, van vmbo tot wetenschappelijk onderwijs, en op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Heb je de nodige durf en lef om bij te dragen aan de missie van Nijha. Voel jij je aangesproken? Ga de uitdaging aan en laat ons weten je dat wilt aanpakken! Stagiaires en afstudeerders krijgen veel vertrouwen en aandacht. Nijha verwacht wel dat je van aanpakken weet, de nodige vernieuwende kennis en nieuwsgierigheid meebrengt. Om daarmee zelf, maar ook Nijha veel te leren. 

esf-logo-uitgebreid
Duurzame inzetbaarheid

Sterk in beweging blijven

Persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers staat hoog op de agenda. We hebben het dan onder andere over: leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en veilig en gezond werken. We stimuleren het nemen van eigen verantwoordelijkheid en vragen van onze medewerkers flexibiliteit en ondernemerschap. Om dit extra kracht bij te zetten ondersteunt het ESF Duurzame Inzetbaarheid Bedrijven/Instellingen ons projectplan. Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling P&O. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

We helpen je graag verder!

Henk van de Steeg 1