Speeltoestellen_Layer
333333SBS_F2

Laat kinderen veilig spelen!

Inspectie speellokaal en schoolplein

Speeltoestellen en de inventaris in het speellokaal worden intensief gebruikt. Kinderen zijn inventief en gebruiken materialen op creatieve wijze. Daarom is het belangrijk om regelmatig je inventaris in het speellokaal en op het schoolplein te laten inspecteren. 

444444_F9

Inspecteren en onderhouden

Inspectie door Nijha betekent:

Wil je als school niet verantwoordelijk zijn voor een ongeval dat is veroorzaakt door achterstallig onderhoud? Laat dan de speellokaalinventaris en het schoolplein jaarlijks inspecteren. Hieronder is te lezen wat Nijha doet bij een inspectie: 
 

  • Alle sporttoestellen worden door een gekwalificeerde inspecteur geïnspecteerd.

  • Draaiende delen worden gesmeerd en loszittende delen worden vastgezet.

  • Als een toestel onveilig is, geeft Nijha een reparatie-advies.

  • Alle bevindingen komen in een inspectierapport. 

  • Na uitvoering van de inspectie ontvang je een vrijblijvende offerte. Hierin wordt aangegeven welke onderdelen of vervangingen noodzakelijk zijn om de inventaris weer in veilige staat te brengen.

  • Aan de inspectie is een W.A.-verzekering gekoppeld met een dekking van maximaal € 2.268.900,- per schadegeval. Dit betekent dat Nijha de aansprakelijkheid bij calamiteiten afgedekt heeft.

Een loszittende schroef kan een conciërge aandraaien, maar bij een ongeluk zal een verzekeringsmaatschappij kijken of er sprake is van nalatig handelen. Door de inspectie uit te besteden aan een specialist loop je geen risico dat ondeskundigheid een argument is voor aansprakelijkheidstelling. Jij wilt toch ook dat de leerlingen in een veilige omgeving kunnen spelen? Sluit dan een inspectie- en onderhoudersovereenkomst af.

Naast inspecties aan het speellokaal en schoolplein doet Nijha ook inspecties aan de sportinventaris, speeltoestellen, outdoor- en urban sports

Inspecteer je schoolplein en speellokaal

Nijha vertelt er graag meer over!

_201909_Nijha-210