Kratos_Layer
Opening Urban Sports Vathorst 190419-04

Kratos

Stel je Urban Sports park samen

Sporten als Calisthenics, Freerun en Ninja Warrior winnen aan populariteit en daarom zijn Urban Sports parken sterk in opkomst. Met Kratos bouw je modulair een trainingslocatie of sportpark op basis van 'pillars', 'koppelstukken' en 'beweegmodules'. De kracht van Kratos is dat het in samenwerking met urban-sporters is ontwikkeld, waardoor het perfect aansluit bij hun sportwensen en behoeften. Het eerste Kratos park werd geopend in de wijk Amersfoort Vathorst. Daarna volgde al snel Lansingerland, dat het grootste Urban Sports Park in Europa heeft. 

IMG_8441

Stappenplan

Ook een park in jouw buurt?

Als initiatiefnemer van het outdoor sportpark komt er ontzettend veel op je af. Regelwerk, onderzoek, projectmanagement; alle ondersteuning die je kunt krijgen is meegenomen. Waar wij je mee kunnen helpen:

  • het projectplan beoordelen en aanvullen
  • het budget bepalen + de financiële onderbouwing
  • advies over de locatie en de inrichting van het park
  • argumentatie van de keuzes

Wij hebben waardevolle informatie voor je, die je helpt bij het realiseren van je plan. En die informatie delen we graag met je. Waarom? We willen een partner zijn, geen leverancier. Ben je een beleidsmedewerker bij de gemeente, attendeer initiatiefnemers dan vooral op deze service. 

Stel zelf samen

Ontwerp je eigen Urban Sports Park

Op www.bekratos.nl kun je je eigen Urban Sports Park ontwerpen. Er zijn ook kant-en-klare oplossingen. Nathan helpt de initiatiefnemers en gemeente graag om op basis van de wensen en behoeften een perfect sportpark samen te stellen. 

Meer weten?

Neem contact op

_201909_Nijha-105