Urban Sports Week_Layer

Aanvragen

Gratis Magazine over Urban Sports

 

Benieuwd hoe Urban Sports kan bijdragen aan gemeentelijke ambities op sociaal-, sportief-, participatie-, en gezondheidsvlak? Download dan dit inspiratiemagazine bomvol ambitie en verhalen van Nijha en haar partners over Urban Sports. 

Met een Urban Sport park in uw gemeente sluit je aan bij de hedendaagse beweegcultuur van jongeren & volwassenen en bij hun wens om op een vernieuwende manier te sporten. Waarbij show, communityvorming en ongebonden sporten sleutelwoorden zijn. Nijha biedt uitdagende oplossingen, uiteraard passend binnen de 1,5 meter samenleving, en werkt daarbij samen met de urban sporters zelf. Onze oplossingen sluiten daarom perfect aan bij de sporteisen.

Dus, laat je o.a. inspireren over hoe het Urban Sportpark Lansingerland tot stand is gekomen, de 'Urban' ambities van Brabant en de toenemende populariteit van events op gebied van Urban Sports en download dit inspiratieboek! 

 

Populair

Snelle opkomst Urban Sports

Opening Urban Sports Vathorst 190419-05
Opening Urban Sports Vathorst 190419-05

40 jaar lid van een plaatselijke sportvereniging? Dat is bijna niemand meer. Veel sporters kiezen voor individueel sporten in de buitenlucht of periodiek trainen om deel te nemen aan uitdagende sportevenementen. Aan deze verandering dankt Urban Sports zijn populariteit. Urban Sporten is informeel, overal mogelijk en gaat verder dan de traditionele sport- en speellocaties in de wijk.

Ook hiervoor maakt Nijha ruimte voor beweging! 

 

 

Urban Sports in de wijk

20190622_122203
20190622_122203

Calisthenics, Freerun, Straatbasketbal, Obstacle courses en Ninja Warrior; het zijn opkomende sporten die steeds meer het straatbeeld gaan domineren. Het zijn bewegingsvormen die passen in de huidige cultuur waarin lifestyle de boventoon voert. Samen met partners ontwikkelt Nijha Urban Sports concepten voor de wijk; denk aan Kratos en de SportContrainer

Events

Urban Sky is een obstakel- en constructieontwikkelaar welke haar obstakels aanbiedt voor trainingslocaties, obstacle runs en crossfit/fitness scholen. Samen met Nijha verovert zij momenteel de Europese markt. De obstakels worden namelijk wereldwijd ingezet in de grootste obstakel runs zoals de Strong Viking Obstacle Run, het EK & WK Obstacle running en vele anderen. Ook zijn deze elementen terug te vinden in Kratos, Ninja Gym en de SportContrainer

Bekijk de Sportcontrainers Bouw je eigen Urban Sports Park met Kratos

Verhuur

DSC09850
DSC09850

Nijha verhuurt zowel de SportContrainer als een evenementenopstelling van Kratos. Handig, omdat je dan kunt testen of er voldoende animo is voor bijvoorbeeld een Urban Sports park. Of omdat je een evenement organiseert waarbij huur aantrekkelijker is dan aanschaf. 

Urban Sports in jouw wijk?

Nijha helpt je verder!

_201909_Nijha-170