Urban Sports Week_Layer

Populair

Snelle opkomst Urban Sports

DSC09850

Gratis magazine aanvragen

Maak kennis met Urban Sports

Calisthenics, Ninja Warrior en Obstacle courses; het zijn opkomende sporten die steeds meer het straatbeeld gaan domineren. Het zijn bewegingsvormen die passen in de huidige cultuur waarin lifestyle de boventoon voert. Benieuwd hoe Urban Sports kan bijdragen aan gemeentelijke ambities op sociaal-, sportief-, participatie-, en gezondheidsvlak? Laat je inspireren over hoe Urban Sports bijdraagt aan de realisatie van je doelstellingen op sociaal en sportief vlak en download via onderstaand formulier het gratis magazine. 

 

cover inspiratiemagazine

Ontdek de wereld van Urban Sports

Vraag het gratis magazine aan!

Opening Urban Sports Vathorst 190419-03

Show, communityvorming en ongebonden sporten

Sluit aan bij beweegcultuur

Met een Urban Sport park in de gemeente sluit je aan bij de hedendaagse beweegcultuur van jongeren & volwassenen en bij hun wens om op een vernieuwende manier te sporten. Waarbij show, communityvorming en ongebonden sporten sleutelwoorden zijn. Nijha biedt uitdagende oplossingen, uiteraard passend binnen de 1,5 meter samenleving, en werkt daarbij samen met de urban sporters zelf. Onze oplossingen sluiten daarom perfect aan bij de sporteisen.

Urban Sports dankt haar populariteit aan ons veranderende gedrag. 40 jaar lid van een plaatselijke sportvereniging? Dat is bijna niemand meer. Veel sporters kiezen voor individueel sporten in de buitenlucht of periodiek trainen om deel te nemen aan uitdagende sportevenementen. Urban Sporten is informeel, overal mogelijk en gaat verder dan de traditionele sport- en speellocaties in de wijk.

20190622_122203

Urban Sports in de wijk

Calisthenics, Freerun, Straatbasketbal, Obstacle courses en Ninja Warrior; het zijn opkomende sporten die steeds meer het straatbeeld gaan domineren. Het zijn bewegingsvormen die passen in de huidige cultuur waarin lifestyle de boventoon voert. Samen met partners ontwikkelt Nijha Urban Sports concepten voor de wijk; denk aan Kratos en de SportContrainer

Events

Urban Sky is een obstakel- en constructieontwikkelaar welke haar obstakels aanbiedt voor trainingslocaties, obstacle runs en crossfit/fitness scholen. Samen met Nijha verovert zij momenteel de Europese markt. De obstakels worden namelijk wereldwijd ingezet in de grootste obstakel runs zoals de Strong Viking Obstacle Run, het EK & WK Obstacle running en vele anderen. Ook zijn deze elementen terug te vinden in Kratos, Ninja Gym en de SportContrainer

DSC09850

Verhuur

Nijha verhuurt zowel de SportContrainer als een evenementenopstelling van Kratos. Handig, omdat je dan kunt testen of er voldoende animo is voor bijvoorbeeld een Urban Sports park. Of omdat je een evenement organiseert waarbij huur aantrekkelijker is dan aanschaf. 

Urban Sports in jouw wijk?

Nijha helpt je verder!

_201909_Nijha-170