Urban Sports Week_Layer

Aanvragen

Gratis Magazine over Urban Sports

Vraag nu gratis het inspiratiemagazine aan bomvol ambitie en verhalen van Nijha en haar partners over Urban Sports in de wijk, school en sportaccommodatie. Een greep uit de verhalen: 

  • Mobiez vernieuwt inrichting sportaccommodaties: Gymlessen afwisselender en uitdagender maken 
  • In touwen hangen, ballen gooien en lekker rennen in de school 
  • Urban Sportspark Lansingerland krijgt draagvlak door betrokkenheid sporters 
  • Wijk Vathorst krijgt park met nieuwste sporttrends
  • Toename evenementen op gebied Urban Sports en diverse soorten runs 'Wie eenmaal heeft meegedaan is verslaafd'
Populair

Snelle opkomst Urban Sports

Opening Urban Sports Vathorst 190419-05
Opening Urban Sports Vathorst 190419-05

40 jaar lid van een plaatselijke sportvereniging? Dat is bijna niemand meer. Veel sporters kiezen voor individueel sporten in de buitenlucht of periodiek trainen om deel te nemen aan uitdagende sportevenementen. Aan deze verandering dankt Urban Sports zijn populariteit. Urban Sporten is informeel, overal mogelijk en gaat verder dan de traditionele sport- en speellocaties in de wijk.

Ook hiervoor maakt Nijha ruimte voor beweging! 

 

 

Urban Sports in de wijk

20190622_122203
20190622_122203

Calisthenics, Freerun, Straatbasketbal, Obstacle courses en Ninja Warrior; het zijn opkomende sporten die steeds meer het straatbeeld gaan domineren. Het zijn bewegingsvormen die passen in de huidige cultuur waarin lifestyle de boventoon voert. Samen met partners ontwikkelt Nijha Urban Sports concepten voor de wijk; denk aan Kratos, de SportContrainer en Mobstacle. 

Events

Urban Sky is een obstakel- en constructieontwikkelaar welke haar obstakels aanbiedt voor trainingslocaties, obstacle runs en crossfit/fitness scholen. Samen met Nijha verovert zij momenteel de Europese markt. De obstakels worden namelijk wereldwijd ingezet in de grootste obstakel runs zoals de Strong Viking Obstacle Run, het EK & WK Obstacle running en vele anderen. Ook zijn deze elementen terug te vinden in Kratos, Ninja Gym en de SportContrainer. 

 

Verhuur

DSC09850
DSC09850

Nijha verhuurt zowel de sportcontrainer als een evenementenopstelling van Kratos. Handig, omdat je dan kunt testen of er voldoende animo is voor bijvoorbeeld een Urban Sports park. Of omdat je een evenement organiseert waarbij huur aantrekkelijker is dan aanschaf. 

Urban Sports in jouw wijk?

Nijha helpt je verder!

_201909_Nijha-170