1_ ouderenzorg in beweging

Senioren, therapie en gehandicaptenzorg

Beweegstimulering in de zorg

Hoe houd je ouderen in beweging? Bewegen is goed voor lichaam en geest, geeft een goed gevoel, zorgt voor zelfredzaamheid en draagt bij aan een goede kwaliteit van leven. Nijha biedt diverse vernieuwende oplossingen om bewegen bij ouderen te stimuleren.

Snel naar:

beweegtuin afbeelding

Hoe krijg je ouderen in beweging?

Beweeg- en beleeftuinen

Waar moet ik aan denken bij het aanleggen van een beweeg- en beleeftuin? Het aanleggen van een beweeg- en beleeftuin gaat veel verder dan het plaatsen van een aantal toestellen, anders doet deze investering geen recht aan de mogelijkheden die tuinen rondom zorgcentra bieden om mensen te activeren. Nijha maakt ruimte voor beweging en maakt samen met jou de meest ideale inrichting én een beweegplan.

P1090295

Maak bewegen leuk!

Bewegen in de gang, hal of huiskamer

Hoe krijgen we kwetsbare ouderen meer in beweging? Een vraagstuk dat veel mensen bezighoudt. Ook Nijha ging deze uitdaging aan, met als resultaat de Human Powered producten voor beweegstimulering in de gang, hal of de woonkamer. Bewegen met deze producten wordt beloond met een associatie of herinnering aan vroeger in de vorm van liedjes, beelden of geur.

Senioren

Hoe zorg je dat ouderen zo lang mogelijk blijven bewegen?

Ouderenzorg in beweging

Actief bewegen geeft een goed gevoel, zorgt voor zelfredzaamheid en draagt bij aan een goede kwaliteit van leven. Dan hebben we het nog niet over de voordelen vanwege het sociale aspect, doordat het mensen samen brengt.