Buitengymzaal_Layer

Bewegen in de basisschool

Maak van jouw school een beweegschool

MIS_3009_Geschikt
MIS_3009_Geschikt

 

Maak van jouw school een beweegschool door de drang van kinderen om te bewegen in élke ruimte van je school mogelijk te maken!

Kinderen hebben de natuurlijke behoefte te bewegen, klimmen en te klauteren om daarmee grenzen te verleggen, te ontdekken en energie kwijt te kunnen. Maar hoe stimuleer je kinderen binnen de school minimaal 60 minuten te bewegen, conform de norm? Nijha biedt diverse oplossingen waarmee je van jouw school een beweegschool maakt.

Bewegen in de gang

De Monkeybox is de nieuwe beweegoplossing, waarmee je als school nóg meer fysieke activiteit aan jouw leerlingen kunt bieden. De Monkeybox past gewoon in elke gang, maar ook in de kantine, of een andere gezamenlijke ruimte.

Speellokaal

Een uitdagend speellokaal draagt bij aan de ontwikkelingen van een kind. ​​Ruim 600 scholen hebben een Dorack speellokaal inrichting. Meer weten over de unieke eigenschappen? 

Buitengymzaal

Bewegen in de buitenlucht is ontzettend gezond. In de buitengymzaal kun je het gehele jaar door buiten de gymlessen verzorgen. Alle leerlijnen en bewegingsthema's zijn ondergebracht. 

Bewegend leren

Het integreren van fysieke activiteiten en leertaken lijkt een positieve invloed te hebben op de leerprestaties. Maar hoe breng je bewegend leren in de praktijk? 

Schoolplein

Waar moet je als school aan denken bij de inrichting van een plein? En sluit je schoolplein aan bij het onderwijsconcept en de gewenste uitstraling?

Flexibele inrichting met MobieZ

Met MobieZ blijf je je lesaanbod vernieuwen en sluit je aan bij de hedendaagse beweegcultuur. Wat het is en hoe het werkt? 

Inspectie speellokaal en speeltoestellen

​Zorg voor een veilig speellokaal en schoolplein door jaarlijks te inspecteren. Lees meer over jouw verantwoordelijkheden en onze aanpak. 

Onderwijs

Met deze sport- en spelmaterialen krijg je de jeugd gegarandeert in beweging! 

Meer weten over het basisonderwijs?

Wij helpen je graag verder!

_201909_Nijha-114