Waar wil je meer over weten?

Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Ben je benieuwd hoe je in jouw wijk of gemeente meer ruimte voor bewegen kunt maken? Of wil je je laten bijpraten over de nieuwste oplossingen op beweeg- en speelgebied in de openbare ruimte? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze adviseurs sporten en bewegen in de openbare ruimte. En de locatie bepaal je helemaal zelf: bij jou op kantoor, in Lochem, telefonisch of online! Wat heeft jouw voorkeur? 

Opening Urban Sports Vathorst 190419-03

Dit kun je verwachten

1. Afspraak inplannen 

Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Een afspraak vindt plaats op locatie, via teams of telefonisch. De keuze is aan jou! 


2. Verkenning

In een adviesgesprek verkennen we samen wat de juiste oplossing is voor jouw vraagstuk. Ook vertellen we je graag over de ontwikkelingen die wij zien op het gebied van beweegstimulering in de buitenruimte en delen we de goede voorbeelden (en minder goede) van andere gemeenten en organisaties. 
 

3. Geen verplichtingen 

De afspraak heb je met één van onze rayonmanagers die bij jou in de buurt wonen. De duur van een gesprek varieert tussen een half uur en anderhalf uur. En, een gesprek is altijd vrijblijvend! 
 

Waar wil je meer over weten?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze rayonmanagers