Inspectie, beheer en onderhoud

333333SBS_F2

Laat je toestellen inspecteren

Inspectie, beheer en onderhoud

Iedereen wil natuurlijk het liefst dat zijn beweegtoestellen intensief gebruikt worden. En hoewel toestellen steeds duurzamer worden gebouwd, kan er weleens iets slijten of los raken. Mensen zijn nu eenmaal lekker actief en creatief met het materiaal dat je ze geeft. Tegelijk worden veiligheidseisen de laatste jaren steeds strenger en gebruikers kritischer. Zij verwachten dat toestellen altijd veilig en in optimale conditie zijn. Hoe weet je nou zeker dat alles nog goed vast zit en veilig is? Regelmatig – minimaal eens per jaar – inspectie én onderhoud helpen daarbij.

Nijha inspecteert sportinventaris, speeltoestellen, outdoor fitnesstoestellen, urban sports faciliteiten en het speellokaal

Sportinventaris

Het is belangrijk minimaal jaarlijks de sportinventaris te laten inspecteren. Als een zaal intensief gebruikt wordt, zowel overdag als ’s avonds in gebruik, dan is een halfjaarlijkse inspectie wenselijk.
Lees meer over het inspecteren van je sportinventaris

Speeltoestellen

Als eigenaar van de ondergrond of van een speelplek ben je verantwoordelijk voor het in goede conditie houden van de speeltoestellen. Laat daarom de speeltoestellen minimaal jaarlijks inspecteren.
Lees meer over het inspecteren van de speeltoestellen

Outdoor en urban sports

De meest bizarre tricks en oefeningen worden uitgevoerd op toestellen die in weer en wind staan. Daarom is het belangrijk dat je als beheerder van de grond zorg draagt voor goed onderhoud aan de toestellen. Regelmatige inspecties en het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud houdt de toestellen in optimale staat en verlengt de levensduur. Zo voorkom je klachten van gebruikers en behoud je tevreden wijkbewoners.
Lees meer over inspectie van outdoor sports en urban sports.

Speellokaal en schoolplein

Wil je als school niet verantwoordelijk zijn voor een ongeval die is veroorzaakt door achterstallig onderhoud? Laat dan de speellokaalinventaris en het schoolplein jaarlijks inspecteren.
Lees meer over inspectie van het speellokaal en schoolplein.

Meer weten over

INspectie, beheer en onderhoud

_201909_Nijha-210