Nijha-229

Blijf vernieuwen en zorg voor veiligheid

Inrichten en inspecteren van sportaccommodaties

Op zoek naar vernieuwende manieren om mensen in de sportaccommodatie in beweging te krijgen? Nijha denkt graag met je mee! Uiteraard helpen we ook graag met nieuwbouw, renovatie of het uitbreiden van de mogelijkheden van een gymzaal, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je op alle niveaus van dienst zijn.

Snel naar

Buitengymzaal Oudenbosch 5

Heel het jaar buiten gymmen?

Buitengymzaal

Geen budget of ruimte voor een binnensportaccommodatie of toe aan een nieuwe invulling van de gymles? Dan is de buitengymzaal de ideale oplossing. De buitengymzaal word zo ingericht dat alle leerlijnen en bewegingsthema's die normaal onder een dak in de gymzaal worden aangeboden ook mogelijk zijn in de buitenlucht.

Tegelen2

Advies nodig over de inrichting?

Sportaccommodatie

Mag jij een nieuwe gymzaal of sporthal inrichten of wordt de huidige zaal gerenoveerd? Nijha helpt je graag! Van vaste inrichting zoals wandrekken, GymVaria en basketbalinstallaties tot los materiaal als gymbanken, springkasten en klein sport- en spelmateriaal, op alle vlakken kunnen we je voorzien van het beste advies.

NIJHA_FOTO-Norbert-Waalboer-Fotografie_MG_6744

Al eens gedacht aan ninja gym in de gymzaal?

Urban Sports

Vernieuwing in de sportaccommodatie, daar worden wij enthousiast van! Trensporten naar binnen halen en slackline of Ninja Gym binnen beoefenen tijdens de gymles, wie wil dat nou niet?

Vragen jouw leerlingen ook steeds vaker om trendsporten tijdens de gymles? Nijha vertaalt als specialist in de wereld van sport en bewegen, de buitensporttrends en ontwikkelingen naar oplossingen voor de binnensport. Voorbeelden daarvan zijn de Ninja modules, die geschikt zijn voor gebruik in de sportaccommodatie. Of je kunt met een aantal extra materialen survivalachtige activiteiten aanbieden. Hoe? Met Mobiez.