IPitup

Beweegbank

beweegbank coaching
beweegbank coaching

'Zitten is het nieuwe roken', maar niet met de IPitup Beweegbank! Op deze bank kun je comfortabel zitten, maar hij zorgt er ook voor dat iedereen, van jong tot oud, makkelijk in beweging komt. Op en rondom de bank zijn meer dan 200 fitnessoefeningen mogelijk (op youtube vind je diverse voorbeelden) en de Beweegbank is zo ontwikkeld dat de oefeningen op ieder niveau kunnen worden afgestemd. 

Beweeg-app

Met de bijbehorende gratis beweeg-app wordt de Beweegbank nog leuker! Gebruikers hebben een virtuele coach en motivator bij de hand, die zorgt voor oefeningen op individueel niveau. De app bevat een combinatie van kracht-, conditie- en stabilisatieoefeningen, afgestemd op de fitheid van de gebruiker. Naast oefeningen op en rondom de bank wordt de gebruiker ook gestimuleerd om te gaan wandelen, joggen of fietsen met behulp van voorgestelde routes. De Beweegbank past dus ook perfect in een beweegtuin of -wijk.

De Beweegbank past overal

In het park, op het schoolplein, een industrieterrein, een camping of gewoon op de hoek van de straat, de Beweegbank past overal in de buitenruimte. Wil je de bank tijdelijk gebruiken tijdens een sportdag of ander evenement? Dan is het tevens mogelijk om een mobiele versie te huren. Ook ideaal als je de bank eerst wil uitproberen, voor je overgaat tot een vaste Beweegbank. 

Meer informatie over de beweegbank?

Bel Nijha