Beweegbank; combineer bewegen en ontmoeten

'Zitten is het nieuwe roken', maar niet met de IPitup Beweegbank! Op deze bank kun je comfortabel zitten, maar hij zorgt er ook voor dat iedereen, van jong tot oud, makkelijk in beweging komt. Op en rondom de bank zijn meer dan 200 fitnessoefeningen mogelijk (op youtube vind je diverse voorbeelden) en de Beweegbank is zo ontwikkeld dat de oefeningen op ieder niveau kunnen worden afgestemd, afmetingen van de bank zijn 3 x 1,9 x 1,3 meter.

Beweeg-app

Met de bijbehorende gratis beweeg-app wordt de Beweegbank nog leuker! Gebruikers hebben een virtuele coach en motivator bij de hand, die zorgt voor oefeningen op individueel niveau. De app bevat een combinatie van kracht-, conditie- en stabilisatieoefeningen, afgestemd op de fitheid van de gebruiker. Bij het eerste gebruik van de app wordt door middel van een zelftest het startniveau van de gebruiker bepaald en daar worden vervolgens de oefeningen op afgestemd. Naast oefeningen op en rondom de bank wordt de gebruiker ook gestimuleerd om te gaan wandelen, joggen of fietsen met behulp van voorgestelde routes, zodat er niet alleen aan kracht, maar ook aan conditie wordt gewerkt. De Beweegbank past dus ook perfect in een beweegroute.

Op de bank zelf is een infopaneel aangebracht met de meest laagdrempelige oefeningen per oefenstation. Dat maakt de bank ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren die wat minder handig zijn met een mobiele telefoon.

Coaching

De Beweegbank is uitermate geschikt om individueel te trainen, maar je haalt er nog meer uit als je je workout doet onder leiding van een trainer. Mensen met een achtergrond in bewegen (bijvoorbeeld fysiotherapeuten en mensen met een opleiding in de sport) worden in 2 dagdelen opgeleid tot IPitup-trainer. Geen diploma in die richting, maar wel enthousiast om mensen aan het bewegen te krijgen door middel van de beweegbank? Volg dan een training van een dagdeel en word IPipup-ambassadeur! Als je een bank aanschaft, is dat altijd inclusief opleiding voor een trainer. 

De Beweegbank past overal

De beweegbank is een ontmoetings- en beweegpek voor iedereen en nodigt uit tot beleving en beweging in parken, op schoolpleinen, industrieterreinen, campings of gewoon op de hoek van de straat. De Beweegbank past overal in de buitenruimte. 

Huren of kopen?

Wil je de bank tijdelijk gebruiken tijdens een sportdag of ander evenement? Dan is het tevens mogelijk om een mobiele versie te huren. Deze wordt op gegalvaniseerde stalen platen geleverd, zodat hij zeer stabiel staat. Ook ideaal als je de bank eerst wil uitproberen, voor je overgaat tot een vaste Beweegbank. 

Beweegbank

Meer informatie over de beweegbank?

Nijha helpt graag verder!