SportContrainer_Layer

Survival, Calisthenics en Obstacle Ninja

Tijdelijk of permanent; bestel vandaag nog een sportplek in de wijk

DSC09853

SportContrainer: Survival, Calisthenics en Obstacle Ninja

Tijdelijk of permanent; bestel vandaag nog een sportplek in de wijk

Sport is lifestyle geworden. Mensen sporten zoals zij zelf willen, op wisselende momenten, steeds andere plekken, met steeds andere regels. Een omgeving moet daarom blijvend uitdagen om te bewegen. En steeds veranderen, om te blijven stimuleren tot bewegen. En die omgeving, die daagt Nijha uit. Met de SportContrainer, een concept dat in 1uur geplaatst wordt, voor 1 dag, 1 week of 1 jaar? Dat kan!

Zie je op tegen zware procedures, bestel nu de SportContrainer en gebruik de ervaring om te bepalen of en wat bij jullie in de wijk aanslaat. De SportContrainer is niet gebonden aan een locatie, vaste invulling of één doelgroep.

De Sportcontrainer is er standaard in drie varianten; Calisthenics, Survival en Obstacle Ninja. En is te koop of te huur. 

Mobiel

Eenvoudig verplaatsbaar en overal inzetbaar

De SportContrainer is eenvoudig verplaatsbaar en is dus altijd daar waar jong en oud willen bewegen. Binnen een wijk maar ook binnen een dorp, stad of zelfs regio. Het is een omgebouwde zeecontainer die getransformeerd is tot een sportobject in de openlucht. En daardoor flexibel inzetbaar. Met de vrachtwagen verplaats je hem naar de plek van bestemming, je klapt hem uit en sporten maar. De Sportcontrainer is te koop en te huur.

Rob Daanen Fotografie-0036
Blijf variëren

Voor jong en oud

We zien een duidelijke verschuiving van inrichten alleen voor spelende kinderen naar het mogelijk maken van sporten en bewegen voor jong en oud. Met de SportContrainer kunnen volwassenen survival-activiteiten doen of lekker bootcampen in hun eigen wijk. Maar ook kinderen beleven eindeloos veel speelplezier met de SportContrainer. Zelfs voor senioren zitten er met enkele eenvoudige aanpassingen oefeningen op maat in verwerkt.

Oftewel met de SportContrainer kun je differentiëren op leeftijd, op sportniveau en –interesse waardoor het naadloos aansluit bij het flexibel kunnen inrichten van de sportieve buitenruimte.

Folder

SportContrainer

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de SportContrainer

Huren of kopen

Ook interesse in een Sportcontrainer

_201909_Nijha-150