Speeltoestellen_Layer

Altijd wat te beleven

Speeltoestellen

Schommel Click & Play
Schommel Click & Play

Nijha heeft een ruim aanbod met diverse speeltoestellen die de creativiteit van kinderen stimuleert. De ultieme balans vinden of op de kop hangen aan een duikelrek? Er zit altijd iets bij tussen dat de creativiteit, motoriek, het zelfvertrouwen of het bewegingsapparaat stimuleert. We bieden een ruim assortiment met draaitoestellen, wippen, speelstructuren, glijbanen, schommels en nog veel meer. Daarnaast zijn onze speeltoestellen zo veel als mogelijk modulair. Dat maakt ze slim inzetbaar in welke situatie ook. 

in balans

balanceren

balanceren
balanceren

Balanceren is één van de leerlijnen in het bewegingsonderwijs en is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Hier vind je diverse speeltoestellen waarop kinderen leren te balanceren. 

Balanceren
Weet je al wat je zoekt?

Draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen

glijbaan
glijbaan

Lekker spelen begint met een goed toestel. We hebben een ruime keuze in draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen. Voor grote maar ook voor kleinere oppervlaktes. 

Draaitoestellen Duikelrekken Glijbanen
Volop in beweging

Klimmen, klauteren en sliden

glijbanen
glijbanen

Spelen is vooral heel veel plezier. Dat vraagt om afwisseling en iets bijzonders. Een spannende klimtoren, kabelbaan of iets waarmee je zelf energie opwekt?

Interactief Kabelbanen Klimtoestellen
Swingend

Schommels en meer

Teteringen Click en Play 01
Teteringen Click en Play 01

Lekker schommelen of toch liever springen? Of ben je op zoek naar toestellen waar muziek in zit? Zodat swingen een andere dimensie krijgt? Ons ruime aanbod met verschillende toestellen biedt voor ieder wat wils!

Schommels Springen Muziektoestellen

Altijd wat te spelen

Lekker bewegen!

Wip Click & Play
Wip Click & Play

De speelstructuren bieden extra uitdaging en speelbeleving. De speelpanelen wakkeren daarnaast de fantasie van kinderen aan. En de wip? Die kan natuurlijk in geen enkele speeltuin ontbreken.  

Speelstructuren Speelpanelen Wippen
Lekker kliederen met

Zand en water

watertoestel
watertoestel

Zand- en watertafels vervelen nooit. Welk kind vindt het nou niet leuk om in stromend water te spelen en een dijkje te maken van zand?

Watertoestellen Zandtoestellen

aanvullend advies nodig of ..

andere vragen?