Speeltoestellen_Layer

Altijd wat te beleven

Speeltoestellen

Schommel Click & Play
Schommel Click & Play

Nijha heeft een ruim aanbod met diverse speeltoestellen die de creativiteit van kinderen stimuleert. De ultieme balans vinden of op de kop hangen aan een duikelrek? Er zit altijd iets bij tussen dat de creativiteit, motoriek, het zelfvertrouwen of het bewegingsapparaat stimuleert. We bieden een ruim assortiment met draaitoestellen, wippen, speelstructuren, glijbanen, schommels en nog veel meer. Daarnaast zijn onze speeltoestellen zo veel als mogelijk modulair. Dat maakt ze slim inzetbaar in welke situatie ook. 

Sta je nog aan het begin van het proces en heb je hulp nodig? Nijha kan je verder helpen middels een adviestraject. Een adviestrjaect nog een stap te ver? Op deze pagina vind je naast ons assortiment ook voorbeelden van ingerichte schoolpleinen en speelplekken. Laat je inspireren of neem direct contact op!

Hoe maak je een ruimte voor beweging?

Adviestrajecten

P1050445
P1050445

Nijha helpt bij het inrichten van een speelplek of schoolplein. Vaak zijn er al tal van ideeen hoe een speelplek eruit moet komen te zien. Toch is het belangrijk om je eerst af te vragen wat de visie is voor de te ontwikkelen ruimte. Wat wil je gaan bereiken? Wie gaan er gebruik maken van de speelplek of van het schoolplein? Is het schoolplein een openbaar terrein of gaan de gekken dicht na schooltijd? Wat is het budget? Waar komt het geld vandaan? 

Tijdens een adviestraject helpt Nijha antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Dit wordt gedaan door inspirerende workshops, wijksafari's of ontwerpsessies met inwoners of bijvoorbeeld scholieren. Na het adviestraject wordt er een projectplan opgesteld waarmee je aan de slag kunt.

 

Adviestrajecten
schetsontwerp
schetsontwerp
Klant aan het woord

Laat je inspireren

Nijha schoolplein Boulderwand
Nijha schoolplein Boulderwand

Nijha heeft al bijna 100 jaar ervaring met het inrichten van speelplekken of schoolpleinen en is daardoor de ideale partner om het project van begin tot eind optimaal te laten verlopen. Met een eindresultaat die voldoet aan de wensen en eisen van de gebruikers. Laat je inspireren door gerealiseerde beweegprojecten. 

Inspiratie schoolpleinen

Inspiratie speelplekken in de wijk

in balans

balanceren

balanceren
balanceren

Balanceren is één van de leerlijnen in het bewegingsonderwijs en is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Hier vind je diverse speeltoestellen waarop kinderen leren te balanceren. 

Balanceren
Weet je al wat je zoekt?

Draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen

glijbaan
glijbaan

Lekker spelen begint met een goed toestel. We hebben een ruime keuze in draaitoestellen, duikelrekken en glijbanen. Voor grote maar ook voor kleinere oppervlaktes. 

Draaitoestellen Duikelrekken Glijbanen
Volop in beweging

Klimmen, klauteren en sliden

glijbanen
glijbanen

Spelen is vooral heel veel plezier. Dat vraagt om afwisseling en iets bijzonders. Een spannende klimtoren, kabelbaan of iets waarmee je zelf energie opwekt?

Interactief Kabelbanen Klimtoestellen
Swingend

Schommels en meer

Teteringen Click en Play 01
Teteringen Click en Play 01

Lekker schommelen of toch liever springen? Of ben je op zoek naar toestellen waar muziek in zit? Zodat swingen een andere dimensie krijgt? Ons ruime aanbod met verschillende toestellen biedt voor ieder wat wils!

Schommels Springen Muziektoestellen

Altijd wat te spelen

Lekker bewegen!

Wip Click & Play
Wip Click & Play

De speelstructuren bieden extra uitdaging en speelbeleving. De speelpanelen wakkeren daarnaast de fantasie van kinderen aan. En de wip? Die kan natuurlijk in geen enkele speeltuin ontbreken.  

Speelstructuren Speelpanelen Wippen
Lekker kliederen met

Zand en water

watertoestel
watertoestel

Zand- en watertafels vervelen nooit. Welk kind vindt het nou niet leuk om in stromend water te spelen en een dijkje te maken van zand?

Watertoestellen Zandtoestellen

aanvullend advies nodig of ..

andere vragen?