Nijha helpt graag verder

Neem contact op

_201909_Nijha-216

Nijha helpt graag verder

Neem contact op

_201909_Nijha-216
Springen

Een leven lang bewegen begint bij spelen

Speeltoestellen in staal, rvs, hout en kunststof

100 jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van speeltoestellen. Inmiddels bieden we een beproefd assortiment met toestellen in staal, hout, rvs en kunststof. We willen dat de speeltoestellen en speeltuinen die wij maken kinderen uitdagen buiten de gebaande paden te gaan, dat de oplossingen stimuleren tot ontdekken en dat kinderen leren wat ze nog meer kunnen.

MIS_5808

Sterk in opkomst

Urban Sports

Urban Sports wint aan populariteit. Lang niet meer alleen in stedelijk gebied, ook in plattelandsgemeenten zijn urban sporten niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze ontwikkeling sluit aan bij de trend dat niet alle mensen zich meer herkennen in verenigingsstructuren en willen sporten op eigen gekozen momenten. Nijha biedt een uitgebreid assortiment toestellen voor de Urban Sports. Denk aan: 3x3 basketbal, calisthenics, freerun, ninja warrior en slackline.  

De Monkeybox

Bewegen in, op, rondom en op weg naar school

Nijha stimuleert bewegen in, op, rondom en op weg naar school. Voor ons is het dan ook heel logisch dat je ook bewegen in de gang stimuleert. Een korte beweegimpuls is immers goed voor de concentratie en kinderen kunnen hun energie kwijt, de zinnen verzetten. 

Nijha-364

Nieuwe manieren van inrichten

De moderne sportaccommodatie

Bepaalt de KVLO inventarislijst de inrichting van jouw sportaccommodatie? Of durf je ook buiten de gebaande paden te denken? Nijha biedt traditionele inrichting als matten, kasten, banken, rekstokken en planken. Maar heeft ook met Ninja Gym, Mobiez en bijvoorbeeld de sportcubes assortiment in huis dat meer aansluit bij de huidige sportbeleving. Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webshop.