gymles-op-het-schoolplein-2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alles over het onderwijs

In het onderwijs zijn veel mogelijkheden om de leerlingen uit te dagen tot bewegen. Dit kan zijn in het speellokaal, op het schoolplein, tijdens de gymles en zelfs tijdens de normale lessen. Nijha biedt een ruim assortiment om deze uitdaging werkelijkheid te maken.

Snel naar:

_MIS7684_Klein
Klimmen, klauteren en zwaaien

Speellokaal inrichten

Door op jonge leeftijd te beginnen met bewegen, werk je zowel aan de motorische vaardigheden als aan de ontwikkeling van de hersenen. Daarnaast helpt het bij het leren van de taal en het opdoen van sociale vaardigheden. Met Dorack, bouwmodules en matten in alle soorten en maten kunnen zij blijven ontdekken op een veilige manier.

We hebben alle mogelijkheden voor het inrichten van een speellokaal voor je op een rijtje gezet.

Finishen

Nijha Helpt

Schoolplein inrichten

Een schoolplein moet je zien als meer dan alleen een ruimte om te bewegen. Je ontmoet hier mensen, leert verschillende sporten te beheersen en het is natuurlijk ook een plek om lekker uit te rusten met je vrienden. Het is een ruimte waar kinderen hun plekje kunnen vinden.

Dus is het schoolplein toe aan verandering of is het verouderd? Dan helpt Nijha je verder! Nijha biedt een groot assortiment aan schoolpleinmaterialen zoals toestellen, sport- en spelmaterialen of beweegaanleidingen. 

frisbeedoel

Lekker buiten spelen

Buitenspeelmateriaal

Voor kinderen is het van belang om genoeg beweging te krijgen per dag. Hoe kan dat beter dan heerlijk in de buitenlucht alle energie vrij te laten tijdens de pauzes. Zo kunnen zij de energie kwijt en in alle rust weer aan de les te kunnen beginnen. Dit assortiment bestaat uit fietsen en steppen, maar ook sport- en spelmateriaal. Zo hebben ze de ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Om kinderen in beweging te krijgen is het dus van essentieel belang dat het schoolplein uitdagend is. 
MIS_2991_Geschikt

Bewegen én leren tegelijk

Bewegend Leren

Bewegend leren heeft een positieve invloed op de voor het leren belangrijke hersenactiviteiten en dus op de leerprestaties. Daarnaast heeft bewegend leren een positieve invloed op de conditie en kracht van de kinderen doordat zij fanatiek het spel willen winnen. In plaats van tijdens de lessen in een boek te schrijven, kunnen zij ook in de gangen leren met behulp van onze bewegend leren pakketten. 

Boardingelement

Maak je gymles compleet

Gymmaterialen

Tijdens de gymlessen is veel meer te beleven dan vroeger. Naast het bokspringen of ringzwaaien geven wij nu ook de mogelijkheid tot luchtgevulde materialen of rekstokken. Zo houd je de variatie in de gymlessen en heeft elk kind een leuke gymles. 

Wil jij de kinderen blij maken met een uitdagende obstacle course of toch een klassiek potje voetbal of basketbal? Het kan allemaal!

Monkeybox Deventer 06

Bewegen kan overal

Bewegen in de school

Wat buiten kan, kan binnen ook! Nijha daagt je uit om naast het speellokaal, schoolplein en de gymzaal ook te kijken naar andere ruimtes om bewegen aan te bieden. Zet een Monkeybox in de gang, de Active Floor in de klas en plaats belijning door het gehele schoolgebouw. Zo worden kinderen gedurende de hele schooldag uitgedaagd om meer te gaan beweggen! Dit wil toch iedereen?  

Wil je meer weten?
Laat het ons weten!