Nijha maakt ruimte voor beweging sinds 1922

Kratos

IMG_0072

Outdoor sportpark

Outdoor Sports of Urban Sports zijn in opkomst. Overgewaaid uit de VS krijgt outdoor fitness steeds meer bekendheid - en daarmee ook beoefenaars. In Nederland wint de sport snel aan populariteit. De vrijheid om op ieder moment en ieder niveau te trainen maken het sporten laagdrempelig en beschikbaar voor iedereen. Voor gemeentes is de vraag dan ook niet of, maar wanneer je de aanvraag krijgt voor een outdoor sportpark.

IMG_0196

Over Kratos

Kratos is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Urban Sporters. Dankzij deze samenwerking hebben wij de ideale bars weten te ontwikkelen. Qua dikte en gladheid perfect, zodat blaren (bijna) verleden tijd zijn. Bij de ontwikkeling is er rekening mee gehouden dat de Kratos toestellen op ieder niveau gebruikt moeten kunnen worden. Verder zijn de toestellen onderhoudsvrij met een onderhoudsarme ondergrond van (kunst)gras of gietrubber. 

 

 

Van Leisurelands urban-sportspark-berendonck-04

De Urban Sport stroomt door zijn aderen. Hij leeft de ontwikkeling van de Urban Sport. Afgestudeerd op het gebied van Ninja Warrior en daarmee het talent om jullie te adviseren over de mogelijkheden van Kratos.

“Met mijn ervaring, kennis en kunde kom ik graag aan tafel bij initiatiefnemers en gemeenten om gezamenlijk de beste parken te ontwikkelen. Tot binnenkort!” 

- Jimmy Warnaar, Kratos believer

IMG_0123

Kratos in jouw wijk

Geen duur sportcomplex maar een sportieve plek in de wijk waar mensen samenkomen om individueel maar ook in groepsverband te sporten. Dat is wat Kratos jouw wijk kan bieden. Door het modulaire systeem is Kratos toepasbaar voor iedere beschikbare buitenruimte en af te stellen op de wensen van de gebruiker. De grote diversiteit aan modules geeft zowel beginners als professionals uitdaging. De standaard Kratos parken zijn ingericht op een S, M en L grootte en zijn ingericht voor Calisthenics, Ninja Warrior of een combinatie van beiden. 

#BeKratos

Join de Kratos community via onze social media kanalen. Ontvang tips en tricks van professionals, spot de nieuwste Kratos locaties en ontdek de Kratos community in jouw buurt. 

Meer weten over Kratos?

Wij helpen je graag!