Filters

Rekenmatten

Voor vrijwel elk rekenthema is er een rekenmat. En binnen elk thema is veel variatie mogelijk, daardoor gaan de rekenmatten niet snel vervelen.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Afgebakende activiteit

De groene rekenmatten zijn zeer herkenbaar en markeren de vloerruimte waarop een activiteit plaatsvindt. Ook al is bijvoorbeeld de Honderdveld mat 200 x 200 cm, leerlingen zullen altijd dicht bij de mat blijven, dus blijft het toch een compacte activiteit. Is er minder ruimte beschikbaar, dan is de Springmat van 100 x 100 cm een prima mat met veel variatie. Is er wat meer ruimte, bijvoorbeeld in de gang of in het speellokaal, dan kan de Ren je rot mat ingezet worden, die vraagt wat meer ruimte en activiteit.

 

Rekenmatten compleet met spelpakket

Om snel aan de slag te kunnen zijn diverse rekenmatten voorzien van spelpakketten. De Springmat, de rekenmat Catch, het Honderdveld en de Rekenmachine mat bieden zo extra variatiemogelijkheden.

 

Makkelijk op te bergen

De rekenmatten zijn gemaakt van een sterk en soepel materiaal. Na gebruik kunnen ze opgerold weggelegd worden. En zijn ze wat stoffig geworden – ze kunnen met een stofzuiger gereinigd worden.