Fysiomaterialen_Layer

Bewegen voor ouderen

Bewegen voor ouderen

 

Dat bewegen goed is voor lichaam en geest, ook op latere leeftijd, is algemeen bekend. Actief bewegen geeft een goed gevoel, zorgt voor zelfredzaamheid en draagt bij aan een goede kwaliteit van leven. Ook heeft het een sociaal aspect, omdat het mensen samen brengt. Of je nu senioren in beweging brengt in een zorginstelling, via een revalidatietraject, vereniging of MBvO of GALM groep, Nijha biedt diverse vernieuwende oplossingen.

doekleed

Bewegen aan tafel

 

Nijha biedt spelactiviteiten die tot op hoge leeftijd gespeeld kunnen worden. Ouderen vinden het leuk om te doen en blijven hierdoor in beweging.

 

 

Draaiorgel

Bewegen in de gang

 

Zorgcentra maken nog weinig gebruik van de informele beweegruimten als de gang of hal om bewegen te stimuleren. Nijha heeft hiervoor passende oplossingen.

 

 

Poly PG Kleurenset

GALM

 

Nijha sport en spelmaterialen voor ouderen dat is aangepast zodat ook ouderen met motorische en fysieke beperkingen deel kunnen nemen aan de activiteiten.

 

 

spelmaterialen

MBvO

 

Nijha heeft veel materiaal om ouderen in beweging te krijgen. Materiaal voor groepsactiviteiten maar ook voor activiteiten door de begeleider of fysiotherapeut.

 

 

Meer weten over de mogelijkheden?