Speeltoestellen
Speeltoestellen

Bij Nijha kunt u duurzame speeltoestellen kopen voor jarenlang speelplezier. Wij ontwikkelen in eigen huis en verzorgen projectadvies voor de inrichting van uw speelplek. Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd volgens de EN1176 norm.

Speeltoestellen kopen bij de expert in plezier

Het assortiment speeltoestellen van Nijha is heel uitgebreid en dat is geen toeval. Spelen is een van de belangrijkste activiteiten in het leven van een kind waarbij ze – letterlijk – spelenderwijs van alles leren. Met het kopen van Nijha speeltoestellen geeft u een impuls aan de ontwikkeling van hun motoriek, zelfvertrouwen, bewegingsapparaat, creativiteit en ga zo maar door. Wij weten dat kinderen zelf wel bepalen waar ze spelen en daar is het ontwerp van onze speeltoestellen op gebaseerd. Onze ontwikkelaars laten zich inspireren door het gedrag van kinderen, waarbij we hen graag uitdagen om zich te laten gaan. Het ontwerpen en inrichten van een speelplek is dan ook een vak voor professionals. Wij zijn de experts in plezier, waar u niet alleen uw speeltoestellen kunt kopen maar ook advies krijgt over een compleet project.

 

Speeltoestellen kopen met een visie

Nijha loopt voorop in ontwikkelingen op het gebied van bewegen, sport en spelen. Onze speeltoestellen brengen jong en oud in beweging, doordat er een doordachte visie achter zit. Wij bedenken de speeltoestellen die u bij ons kunt kopen in samenspraak met de gebruikers. Niet alleen de leerkrachten, ouders, de uitbater van een horecagelegenheid of beheerder van een park, maar juist ook de kinderen zelf. Zo weten we exact welke ontwikkeling een kind doormaakt en passen onze speeltoestellen bij elke leeftijd. Ons belangrijkste doel: het inrichten van een speelplek die kinderen uitdaagt om te bewegen, hun eigen creativiteit aanboort en tot weinig conflictsituaties leidt. Onze professionele speeltoestellen en inrichtingsplannen geven elk kind de ruimte.

 

Speeltoestellen kopen die elkaar versterken

In deze webshop vindt u alle speeltoestellen ingedeeld naar categorie. Zo produceren en leveren we onder meer:

  • Draaitoestellen
  • Kabelbanen
  • Klimtoestellen
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Speelhuisjes
  • Zandtoestellen
  • Duikelrekken

Bij het combineren van verschillende speeltoestellen tot een fantastische speelplek denken we graag met u mee. Daarbij letten we op de uitstraling, dynamiek, uitdaging en veiligheid. En natuurlijk voldoen alle speeltoestellen die u bij ons kunt kopen aan de geldende milieueisen, zoals het FSC gecertificeerde hardhout dat we gebruiken.

 

Meer informatie bij het kopen van speeltoestellen

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag