De juiste materialen voor de sport

Soft- en honkbal zijn niet zonder de juiste materialen te beoefenen. Het veld van beide sporten bestaat uit honken, een thuisplaat en een werpplaat, die altijd wit zijn en allemaal een vaste plek hebben. Spelers gebruiken een knuppel om de bal mee te slaan en dragen vaak een helm om hun hoofd te beschermen tegen een harde bal van de werper. En de achtervanger heeft een masker op om zijn of haar gezicht te beschermen en kan een bodyprotector dragen om het lichaam te beschermen. Zonder deze accessoires kan er niet gesoft- of gehonkbald worden en Nijha heeft dan ook al deze materialen in het assortiment. Zowel voor scholen als verenigingen hebben we een ruime keuze, zodat u producten kunt kiezen die bij het niveau van de spelers passen. Voor een beginnende slagman hebben we bijvoorbeeld een houten slagplank en voor meer ervaren spelers de aluminium knuppel. 

 

De knuppels

Het is nog niet eenvoudig om een bal die komt aanvliegen vol te raken met een knuppel. Dat vergt behoorlijk wat coördinatie en oefening. Een geschikte knuppel kan de slagman of –vrouw helpen om het juiste gevoel en een goede timing te ontwikkelen. Zo hebben we de slagplank van gelakt beukenhout, met twee platte zijden. Dat vergroot het slagoppervlak en daarmee de kans om de bal te raken. Of de Super-Safe kastiknuppel, gemaakt van oersterk foam met een skinex toplaag. Deze knuppel is wat korter en lichter dan een houten knuppel, wat veel beginnende spelers fijn vinden. Natuurlijk hebben we ook prachtige houten en aluminium knuppels voor ervaren slagmensen die graag een stevige knuppel in de hand hebben.

 

Overige accessoires

Naast knuppels, ballen, veldmaterialen en beschermende kleding hebben we een aantal slimme trainingshulpmiddelen in het assortiment. Zoals het slagstatief om te oefenen met ballen slaan en de bal launcher die foamballen wegschiet.

 

Plaats uw bestelling voor softbal- en honkbalaccessoires

Koop uw softbal- en honkbalaccessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag