1 2 3  

Volleybal artikelen voor schoolvolleybal

Volleybal wordt op allerlei niveaus gespeeld. Nijha levert de beste materialen voor spelplezier op elk niveau. Zoals onze volleybal artikelen voor scholen, met een extra lang net en zachtere ballen om de techniek onder de knie te krijgen. Groepen worden steeds groter en als leerkracht lichamelijke opvoeding wilt u alle kinderen tegelijk laten volleyballen. Met het net Cool Moves creëert u in een keer drie velden naast elkaar. Alle ruimte om met meerdere teams te oefenen. Het net wordt onderbroken door twee grondpotten en dat geeft u de mogelijkheid om elk net op een andere hoogte te hangen. Handig, want niet alle kinderen zijn even lang.

 

Volleybal artikelen op wedstrijdniveau

Elke volleybalvereniging die tegenstanders wil ontvangen voor wedstrijden, moet aan de NeVoBo richtlijnen voldoen qua volleybal artikelen. Zo mag een wedstrijdnet geen spanstok in de zijband hebben om blessures tijdens het vuur van het spel te voorkomen. Een aantal andere belangrijke kenmerken:

  • Het net voldoet aan de FIVB eisen;
  • Het net schuift over de geplastificeerde staalkabel voor de perfecte spanning boven het speelveld;
  • De fiber spanstokken in de zijband zorgen dat u het net strak kunt afspannen. De stokken zijn vervolgens eenvoudig te verwijderen.

 

De beste volleybal artikelen voor elk niveau

In het onderwijs zijn de grotere en lichtere volleyballen populair. Deze bal is langer onderweg en geeft de speler meer tijd om in positie te komen. Verenigingen kiezen steeds vaker voor een lichtere variant van de maat 5 bal. Bij volleybal komt het hele lichaam in actie, maar de bal komt vooral in aanraking met de handen en polsen van de spelers. Volleyballers die hier niet aan gewend zijn kunnen het beste kiezen voor een bal met een hoog PU percentage in de toplaag, want dat maakt het spelen veel aangenamer. Als een bal meer PVC bevat voelt deze stug en hard aan, zeker bij het onderhands spelen. Bij het kiezen van de meest geschikte volleybal artikelen is de bal dus een belangrijke afweging.

 

Meer informatie over volleybal artikelen van Nijha

Koop uw volleybal artikelen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag