NijhaSpirit krijgt de wijk in beweging

De NijhaSpirit Outdoor fitness lijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de wijk. De toestellen kunnen overal in de buitenlucht geplaatst worden, bijvoorbeeld langs een hardloopparcours, in een park of bij een school. Er zijn toestellen in vier categorieën om het hele lichaam te kunnen trainen: cardio, kracht, balans & coördinatie en flexibiliteit. De lijn is ontworpen om laagdrempelig en uitnodigend te zijn voor gebruikers, die er zonder begeleiding veilig mee aan de slag kunnen. Iedere sporter kan in zijn of haar eigen tempo bewegen. Door met een groepje buurtbewoners op vaste tijden af te spreken wordt NijhaSpirit Outdoor fitness een gezellige en kosteloze manier om samen fit te blijven.

 

Gebruik van NijhaSpirit Outdoor fitness

De toestellen zijn gericht op gebruikers van alle leeftijden en gebouwd voor een lange levensduur. De lijn wordt in de praktijk dan ook gebruikt door jong en oud, maar vaak wel op verschillende manieren. Er zijn sporters die met de toestellen werken aan een revalidatie- of hersteltraject, jongeren die hun energie kwijtraken of indruk maken op hun leeftijdsgenoten, ouderen die vitaal willen blijven door regelmatig te trainen, en groepen die samen sporten in de buitenlucht zodra het weer dat toelaat. Elke gebruiker kan een doordachte training samenstellen op basis van de vier beweegfuncties van de (in totaal) achttien toestellen. Een mooie opbouw is: starten met cardio training om de hartslag omhoog te brengen, dan krachtoefeningen om het lichaam te versterken, gevolgd door balans- en coördinatieoefeningen voor een goede houding en motoriek, om af te sluiten met flexibiliteitsoefeningen om lenig te blijven.

 

De toestellen

De ideale NijhaSpirit Outdoor fitnesslocatie combineert toestellen uit alle beweegfuncties, om een complete workout te kunnen bieden. Hieronder vindt u een overzichtje van vier toestellen; één uit elke groep. Voor het complete assortiment en alle specificaties kijkt u in onze webshop. 

  • Hometrainer: een cardio apparaat, speciaal ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Het comfortabele zadel heeft een antislip laag en het toestel heeft hand- en voetpedalen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn. 
  • Sit-up: krachtoefening om buikspieren te trainen. Het gecoate rubberen zit- en ligvlak is comfortabel in gebruik en geschikt voor buik- en ruglig. De voetsteunen geven desgewenst houvast.
  • Springer: een balans- en coördinatietoestel voor het verbeteren van de rompstabiliteit. De Springer heeft een boog om op te steunen en twee veerelementen om op te balanceren, al dan niet met sprongetjes.
  • Stretch: een eenvoudig fitnesselement om de flexibiliteit te trainen door rek- en strekoefeningen te doen tijdens de warming up en de cooling down.

 

Plaats uw bestelling voor outdoor fitness NijhaSpirit toestellen

Koop de inrichting van uw outdoor fitness locatie bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een sportplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag