Sporthal/ Gymzaal inrichting
Sporthal/ Gymzaal inrichting

Nijha heeft de materialen en kennis in huis voor het inrichten van uw sportzaal.

Sportzaal inrichting is geen dagelijkse kost

Een sportfaciliteit is vaak een fantastische ontmoetingslocatie waar allerlei gebruikers op hun eigen manier sporten. Denk aan basisscholen, verenigingen en turners. Er komt heel wat bij kijken om uw sportzaal daar optimaal voor in te richten en Nijha helpt u daar graag bij. U krijgt advies op maat waarbij we al uw wensen en eisen samenbrengen in een gefundeerd ontwerp. Voor veel van onze klanten geldt dat de sporthal of gymzaal eigenlijk geschikt moet zijn voor alle mogelijke doelgroepen: topsport, breedtesport en onderwijsgebruik. In onze ervaring leidt dat vaak tot een compromis waar niemand blij van wordt. Daarom maken we u graag deelgenoot van de nieuwste inzichten op het gebied van sportzaal inrichting en kunt u op basis van inhoudelijke argumenten tot een besluit komen.

 

Voorbeeld slimme sportzaal inrichting

We zien vaak dat een sportzaal inrichting eerder wordt uitgetekend op basis van gebruiksmogelijkheden, dan daadwerkelijke gebruikers. Als er bijvoorbeeld geen voortgezet onderwijs of turnvereniging in uw faciliteit zal gaan sporten, dan is een rekstokinstallatie lang niet altijd noodzakelijk. Ook zien we vaak scheidingswanden in een sportzaal om ruimten in te delen en geluid tegen te houden. Maar dat is in veel sportfaciliteiten niet nodig, als u ook een scheidingsnet of afschermwagen kunt gebruiken. Ook het al dan niet plaatsen van een vaste tribune is een belangrijke afweging, met name als u minder ruimte tot uw beschikking hebt. Nijha biedt u verschillende mobiele oplossingen om tribunes handig te kunnen gebruiken zonder dat ze een vaste ruimte innemen. Deze voorbeelden geven u een kijkje in alle mogelijkheden voor een slimme sportzaal inrichting. Nijha gaat altijd uit van een zo multifunctioneel mogelijke ruimte, waar elke doelgroep snel gebruik van kan maken zonder beperkingen.

 

Meer informatie over de inrichting van uw sportzaal door Nijha

Koop de inrichting van uw sporthal of gymzaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een sportfaciliteit is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag