Filters

Panelen bewegend leren

Aan de slag met bewegend leren maar geen vrije ruimte in de gang? Dan bieden deze beweegpanelen uitkomst. Leer kinderen al spelend en bewegend de tafels, splitsen, automatiseren, klinkers en medewerklinkers en nog veel meer! 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Panelen bewegend leren

Gaat jullie school aan de slag met bewegend leren? En is er weinig vrije ruimte in jullie klaslokalen of in de gang? Dan zijn de verschillende panelen voor bewegend leren een uitkomst. De panelen nemen weinig ruimte in beslag en zijn voor meerdere schoolvakken in te zetten. Gebruik klein sport- en spelmateriaal om de bewegend leren lesactiviteit nog leuker te maken! 

Referenties Panelen bewegend leren

IKC Het Noorderlicht in Doetinchem - Joy of Moving Lane
In de schoolgangen van IKC Het Noorderlicht is de eerste 'Joy of moving lane' geopend. Onderdeel van deze lane zijn verschillende beweegpanelen. Er is gekozen voor het paneel rekenen en het paneel verspringen. Het paneel verspringen is geplaatst richting de uitgang van de school zodat kinderen richting het schoolplein kunnen springen. 

Varianten belijning schoolgang

Standaard bieden wij de volgende panelen voor bewegend leren: 

Montage panelen bewegend leren

De panelen worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en kunnen in eigen beheer gemonteerd worden. De panelen kunnen ook door een Nijha monteur worden gemonteerd. Neem hiervoor contact op met Nijha.

Wil jij een beweegpaneel in jullie schoolgang?

Benieuwd welk paneel voor bewegend leren het beste bij jullie school past? Of wil je het paneel gemonteerd hebben door een Nijha Monteur? Plan dan een adviesgesprek in via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl. Onze collega's helpen je graag verder!