Nijha Boulderwand

Toestellen, beweegaanleidingen en sport- en spelmateriaal

Schoolplein inrichten

Is je schoolplein aan vervanging of uitbreiding toe? Het schoolplein is een plek waar wordt gespeeld, geleerd, maar ook geleefd. Veel mensen denken bij een schoolplein nog steeds aan een betegelde plek met een trapveldje en een toestel, dat kan veel beter. In de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest over de mogelijkheden van deze plek, bijvoorbeeld met het gebruik van water, zand en groen. Meer weten? Onze speelspecialisten denken graag met je mee over de invulling. 

Snel naar: 

Vogelnestschommel

Wat valt er hier te ontdekken?

Speeltoestellen voor het schoolplein

Wat is een schoolplein zonder uitdagende speeltoestellen? Met keuze uit allerlei verschillende toestellen, is schoolplein zó omgetoverd tot een plein waar kinderen fijn spelen en bewegen. Zorg voor genoeg uitdaging op het plein en de kinderen zijn er niet meer weg te slaan. Nijha biedt een groot assortiment aan met speeltoestellen voor op het schoolplein. Allemaal uniek in kleur en ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Kinderopvang

Ontdekken van kleins af aan

Speeltoestellen voor de kinderopvang

Veel kinderdagopvangcentra hebben een buitenruimte die groot genoeg is voor het plaatsen van speeltoestellen. Natuurlijk moeten deze speeltoestellen veilig zijn voor de allerkleinsten om te gebruiken. Maar net zo belangrijk is het om speeltoestellen te plaatsen die kinderen ècht heel erg leuk vinden. Zo ontdekken kinderen namelijk het spelen en bewegen en blijven ze dit op latere leeftijd ook doen. 

Nijha biedt een ruim assortiment aan met speeltoestellen voor de kinderopvang.

pleinsporten

Altijd wat te beleven

Buitenspeelmateriaal

Buitenspelen vinden kinderen altijd leuk, maar met extra buitenspeelmateriaal wordt het nóg leuker! Nijha biedt een ruim en varrierend assortiment aan zodat er altijd wel iets nieuws is om te doen. Denk hierbij aan de simpele voetbal of volleybal, maar zeker ook aan de stoepranden en KanJam sets die tegenwoordig helemaal hip zijn. Er is altijd wel iets te beleven tijdens het buitenspelen!

Inspectie en onderhoudstips afschr. matten

Oeps, kapot

Inspectie speeltoestellen schoolplein

Veiligheid gaat voor alles. Het is belangrijk om minstens 1 keer in het jaar de conditie van het materiaal te laten controleren door 1 van onze vakmensen. Zo kunnen de kinderen met al hun enthousiasme blijven spelen en dan hoeven jullie je geen zorgen te maken over de consequenties. Tijdens deze inspectie wordt er onder andere gekeken naar de staat van de toestellen, de draaiende delen worden gesmeerd en de loszittende delen worden vastgezet. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op