Filters

Traditioneel hout

Het hardhout van deze toestellen is een natuurproduct met een warme uitstraling. Houten constructies zijn vriendelijk in de aanraking en geven kinderen en ouders een vertrouwd gevoel. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Traditioneel hout - Speeltoestellen van hout

Een schoolplein bij het (speciaal) onderwijs is vaak een kleurrijke ruimte die is opgedeeld in verschillende zones. Zo is er een zone waar actief bewogen kan worden, maar is er ook een gedeelte ingericht om te chillen. Om voor iedere ruimte geschikte speeltoestellen te kunnen vinden, is veel variatie nodig.

Schommels, Speelhuisjes en muziektoestellen

De productlijn Traditioneel hout kan uitkomst bieden! Naast een aantal traditionele schommels, speelhuisjes in diverse formaten en kleuren, heeft deze lijn ook een aantal muziektoestellen. Denk hierbij aan een Klankschaal en een Klokkenspel. Kinderen in het speciaal onderwijs vinden dit fantastisch! Voor de kliederaars onder ons zijn er zand- watertafels: Zandzeef Bloem en Speeltafel Bloemenveld. Kortom, eindeloos speelplezier!

Duurzame houten speeltoestellen

Alle speeltoestellen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Dat staat voor een levensduur van minimaal 25 jaar. Het Bilinga hout komt uit duurzaam beheerde bossen en heeft een 100% FSC® label. Aan het einde van de levensduur van een speeltoestel is het gemakkelijk weet te scheiden en her te gebruiken.

Meer weten over duurzame speeltoestellen?

Nijha helpt graag verder!