Vacature

Monteur buitendienst

Nijha-366

Nijha maakt ruimte voor beweging sinds 1922

Wij zijn wij?

Met een sterke drive om meer mensen in beweging te krijgen maken wij ruimte voor beweging in de school, wijk, sportaccommodaties en zorgcentra. Dankzij onze prestaties en partnerschappen zijn wij leider in deze markt en kunnen wij door voortdurend te vernieuwen, inspireren en investeren in innovatie. Vakmanschap zit in ons DNA, verleiden en uitdagen tot bewegen is het resultaat. Doe je met ons mee?

 • Producent sport- en speeltoestellen. Ruim 3.000.000 Nederlanders sporten wekelijks binnen of buiten met onze producten, die wij produceren in onze fabriek in Lochem.
 • 100 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en inrichten van beweegruimtes.
 • Innovatieve organisatie gericht op opleiden en ontwikkelen.
 • Ervaren & allround team. Je komt te werken in onze buitendienst, bestaande uit 12 gezellige, ervaren en nuchtere collega's.
Collega Jelle

Mensen maken het verschil

Wie ben jij?

 • Klusser eerste klas. Je hebt een hart voor klussen en beschikt over technisch inzicht. Je hebt kennis over de constructie/verwerking van metaal en begrijpt hoe materialen en apparaten gebruikt moeten worden. 
 • Flexibel. Je bent bereid meer dan 40 uur per week te werken indien nodig. Ook vind je het geen probleem om af en toe te overnachten in een hotel. 
 • Zelfstandige probleemoplosser. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Daarbij ben je in staat problemen op te lossen, zowel constructief als technisch. 
 • Geen hoogtevrees. Je zult tijdens je werkzaamheden vaak de hoogte in gaan dus angst voor hoogtes is niet handig. 

Verder vragen wij voor deze functie een basis-VCA diploma, MTS niveau door opleiding of ervaring en een rijbewijs BE en/of CE. 

Sporthal De Mencke 1

Dagelijkse werkzaamheden

Wat ga je doen?

Het monteren, inspecteren en repareren van sport- en speeltoestellen volgens de daarvoor geldende normen binnen de wet- en regelgeving.

Als monteur buitendienst begint jouw dag meestal vroeg. Bij de zaak laadt je de gereedschappen en materialen in de bedrijfswagen om vervolgend naar de sportaccommodatie te rijden waar je vandaag aan de slag gaat. Bij aankomst inspecteer je de locatie en begint met het uitladen van de benodigde apparatuur. Je vervoert, plaatst, installeert en monteert verschillende toestellen en materialen volgens de instructies. Soms moet je ter plaatse laswerkzaamheden uitvoeren om alles perfect te laten passen. Je past je werkmethode aan op basis van de omstandigheden ter plaatse en zorgt ervoor dat je altijd veilig en efficiënt werkt.

Tijdens het werk communiceer je met de klant, geeft technisch advies en beantwoordt eventuele vragen. Je werkt zelfstandig, maar als je hulp nodig hebt of vragen hebt over de voortgang, weet je dat je altijd bij je leidinggevende terecht kunt.

Naarmate de dag vordert, streep je taken af van je lijst. Je streeft ernaar om alles binnen de aangegeven tijdsplanning af te ronden. Uiteindelijk controleer je grondig of alles correct is geïnstalleerd en aangesloten. Je voert proefdraaien uit en zorgt ervoor dat het eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Als de klus is geklaard, laad je je gereedschap weer in de wagen en maak je de werklocatie netjes achter. Je levert het werk op aan de klant, tevreden dat je weer een klus succesvol hebt afgerond. Met een voldaan gevoel keer je terug naar huis, klaar voor de volgende uitdaging die morgen weer op je wacht.

DSC00606

Voordelen van werken bij Nijha

Wat bieden wij?

Nijha wil een aantrekkelijke werkgever zijn en daarom bieden wij:

 • Een marktconform salaris met 8% vakantietoeslag.
 • Tijdens je pensioen er ook lekker bij zitten? Ook dat hebben we voor je geregeld via het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.
 • Nog niet eens begonnen, maar nu al zin om door te groeien of bij te leren? Er zijn volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Toe aan een vrije dag? Die 25 verlofdagen en 13 ADV dagen komen niet vanzelf op!
 • Bedrijfsfeestje? De uitnodiging komt jouw kant op!
 • Nieuwe fiets, telefoon of laptop nodig? Profiteer bij ons van een fiscaal voordeel.
 • Thuis bewegen doe je natuurlijk met de producten van Nijha, met inkoopvoordeel.

Heb je vragen over de functie? Neem contact op met onze HR afdeling via pz@nijha.nl.

Enthousiast geworden?

Solliciteer hier!

Enthousiast geworden? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en korte motivatiebrief naar pz@nijha.nl.