HP 1230142 F1

Volop ontdekken en avontuur met Kloek!

Houten speeltoestellen Struinen & Spelen

Wist je dat kinderen creatiever en afwisselender spelen, op een natuurlijke én avontuurlijke speelplek? Waar ze een fantasierijke draai kunnen geven aan het bekende, en het onbekende zelf nog mogen ontdekken? De hardhouten speeltoestellen van Struinen & Spelen bieden elk kind de perfecte mix van herkenning en avontuur.

Ontdek-kastje-f4-600x465

Struinen...

De beste speelplek is een plek waar nog iets te struinen valt! Zorg voor spannende ontdekplekken tussen het groen, waar kinderen iets kunnen leren, voelen en ervaren.
  • Stimuleer ze om te zoeken en vinden. In het struinkastje mogen ze hun mooiste schatten verzamelen. Of ontdekken wat anderen er in hebben gestopt!
  • De natuur is het dichtstbij als je lekker mag wroeten in de aarde. In de moestuinbak leer je meteen alles over kruiden en groenten. En ontwikkel oog voor ook de kleinste wezentjes: het insectenhotel en insectenhuis zijn broed- en schuilplaatsen voor veel verschillende diertjes.
  • Het ware vrije kampeergevoel roep je op in onze wigwam opstelling. Met wat doeken van thuis, of takken uit de natuur, maak je in een handomdraai een spannende hut!
1230144 F 1

... en Spelen

Kinderen vinden niets leukers dan imiteren wat ze om zich heen zien. Zo scheppen ze hun eigen fantasiewereld vol rollenspellen.
  • ‘Graag 2 vissen, een brood en een tros bananen!’ Tover de speelplek om tot marktplein, met een kraam en zeepkisten. Leg je eigen koopwaar maar in de schappen. En leer spelenderwijs alles over gewicht en evenwicht met de weegschaal.
  • In de knusse speelhut mét glijbaan en hangbrug, voelt ieder kind voelt zich thuis. ‘Ik schuif het eten in de oven en jij hangt de sokken aan de waslijn!’ Urenlang speelplezier gegarandeerd, met steeds een nieuwe draai.
  • In de modderfabriek en modderkeuken kun je naar hartenlust taartjes bakken, goten graven en kastelen bouwen. Steek je handen uit de mouwen en klieder lekker met water en zand!

Vraag nu aan

Gratis inspiratieboek Struinen & Spelen

Meer weten?
Onze collega's staan voor je klaar!