Afbeelding website 2

Sportautomaat

Maak sporten toegankelijk!

Je sportvereniging of sportlocatie toegankelijk maken voor iedereen? Neem dan een Sportautomaat! De Sportautomaat heeft als doel om sport toegankelijk te maken voor iedereen én aan te moedigen op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Bij de aanschaf van de automaat wordt een serviceabonnement afgesloten inclusief een gebruikerslicentie voor de App. Met de App is de buitenberging te openen en kan het sporten met het juiste materiaal beginnen. De inhoud van de Sportautomaat bepaal je zelf!

Sportautomaat

Wat levert het op?

Voordelen Sportautomaat

  • Sport wordt toegankelijk voor iedereen - Met de Sportautomaat is toegang tot sport voor iedereen makkelijk te maken en aan te moedigen. Open de automaat via de App en ga aan de slag!
  • Ruim aantal sportactiviteiten - Meer dan 50 sportactiviteiten worden gefaciliteerd met de Sportautomaat. Het apparaat is aan te passen naar elk vorm van inventaris. 
  • Hufterproof - De Sportautomaat bestaat uit roestvrij staal en ultrabestendig plexiglas, waardoor deze moeilijk kapot kan gaan. 
  • Geen gedoe met kabels - De Sportautomaat werkt op zonne-energie. Hierdoor kan de kast worden geopend zonder dat het gekoppeld moet worden aan het elektriciteitsnetwerk. 
  • Niet afhankelijk van een locatie - De Sportautomaat kan op elk soort steun worden bevestigd met vandalismebestendige materialen om diefstal te minimaliseren. 
  • AVG proof - Elke sporter kan materialen reserveren en gebruiken. Geheel AVG proof.
Sportautomaat 2

Uniek in Nederland

Uit de praktijk

De Sportautomaat is een uniek product in Nederland. In Europa is het inmiddels terrein aan het winnen. Er staan al ruim 50 Sportautomaten in Zwitserland, Spanje, Italië en Frankrijk. 

Zo staat er ook een Sportautomaat bij het Kipstadion in Frankrijk. Een locatie met meer dan 2.000 m2 aan sportvelden voor indoor en outdoor teamsporten. Door middel van de Sportautomaat kan iedereen hier sporten met het juiste sportmateriaal! 

Meer weten over de Sportautomaat?
Nijha helpt graag verder!
_201909_Nijha-216