Spelenderwijs Bewegen

Special Heroes

Beweegpakket Special Heroes

Beweegpakket

Special Heroes

Spelenderwijs Bewegen is een project om mensen met een verstandelijke beperking meer te laten bewegen in hun eigen omgeving. Door alledaagse materialen op een vindingrijke manier te gebruiken, kunnen deelnemers worden uitgedaagd om op een andere manier te gaan bewegen en op een andere manier te gaan spelen.

Uniek Sporten Brabant en Special Heroes hebben in samenwerking met Calo Windesheim en SSPUIZ activiteiten ontwikkeld voor zorginstellingen met de doelgroep verstandelijke beperking. Bestel hier de gymtas met alle benodigde materialen voor een activiteit. Kijk op www.specialheroescampus.nl onder Spelenderwijs Bewegen voor leskaarten en instructievideo's.

SH Nederland transparant logo

Over het portaal

Campus Special Heroes Nederland

De Campus van Special Heroes Nederland is het informatieportaal voor professionals over bewegen en sporten van mensen met een beperking in de vrijetijdsbesteding. Met scholingen, lesboeken, tipkaarten, video's en meer. Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een beperking door een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod te creëren op de gebieden sport & bewegen, kunst & cultuur, werk & participatie en voeding & gezondheid. 

Meer weten over het beweegpakket?

Nijha helpt je graag verder!

_201909_Nijha-160