screenshot_18

Word een beweegschool

Bewegen in de basisschool

Ga jij bezig om jullie school beweegvriendelijk te maken? Wil je bewegen juist ook stimuleren binnen ruimtes waar het niet standaard is? Bewegen in de gang en de klas is in Denemarken al heel gewoon geworden. Maar ook in Nederland is dit een opkomende trend. Met het beweegconcept Active Floor, de Monkeybox en belijning in de schoolgang dagen we scholen en leerlingen uit om bewegen integraal onderdeel te maken binnen de school. Bewegen kan namelijk overal! 

Snel naar:

ActiveFloor013

Dé interactieve vloer voor de onder- en bovenbouw

Active Floor

Wil jij aan de slag met bewegend leren? Wil jij jouw leerlingen meer laten bewegen? Wil jij een manier vinden om kinderen de aangeboden leesttof sneller op te kunnen nemen? Dan is de Active Floor de oplossing! Maak gebruik van de bestaande leer- en beweegspellen of creëer eigen spellen met eigen lesstof. Niet geheel onbelangrijk: spelenderwijs leren, vinden kinderen natuurlijk fantastisch! 

Foto 2

bewegen in de gang is geen straf meer

Monkeybox

Wil jij leerlingen blijvend uitdagen om te bewegen? Weet jij dat het speellokaal, de gymzaal en het schoolplein niet de enige ruimtes zijn waar bewegen kan worden? Wil jij meegaan met de beweegcultuur van deze tijd? Dan is de Monkeybox wat voor jou! De Monkeybox is een beweegconcept waarbij er om de 9 weken gewisseld wordt van beweegmodule. Zo verveelt bewegen nooit

MIS_2991_Geschikt

Meer bewegen én bewegend leren

Belijning schoolgang

Wil jij kinderen ook meer laten bewegen gedurende de schooldag? Kies dan voor belijning in de schoolgang! Door belijning aan te brengen op de vloer, gaan kinderen ongeorganiseerd meer spelen en bewegen. Daarnaast zijn de varianten ook in te zetten voor bewegend leren, zo wordt leren ook nog eens een stuk leuker!