Filters

Active Floor

Wil jij de aangeboden leesstof aanbieden in spellen van de Active Floor zodat kinderen al bewegend de lesstof sneller verwerken? En ben je op zoek naar een manier om kinderen ieder moment van de dag uit te dagen meer te gaan bewegen? Dan is de Active Floor de oplossing! 

0 resultaten gevonden

Sorteren

De Active Floor

De Active Floor is een beamerconcept waarbij verschillende spellen geprojecteerd worden op de vloer. Het portal van de Active Floor heeft standaard al meer dan 20.000 spellen die direct te gebruiken zijn. Daarnaast kun je zelf, of de leerlingen, de inhoud van de spellen laten aanpassen met eigen content! Meer weten over de Active Floor? Lees hier meer.

Voordelen Active Floor

Enkele voordelen van de Active Floor: 

  • In het Portal van de Active Floor zitten ruim 20.000 leer- en beweegspellen waar leerlingen direct mee aan de slag kunnen.
  • Maak je eigen spellen in het webbased portal. Voeg de eigen lesstof toe in de vorm van tekst, afbeeldingen en geluid. Of laat kinderen zelf een spel ontwikkelen. Hierdoor herhalen ze de opgedane kennis waardoor de stof nog beter wordt onthouden. 
  • De Active Floor, Mobiel is makkelijk te verplaatsen tussen verschillende ruimtes binnen of buiten de school. Zo kan iedereen er gebruik van maken!
  • Meer plezier bij iedereen. Spelenderwijs de lesstof leren, vinden kinderen natuurlijk fantastisch!

Support, onderhoud en updates

Bij het aanschaffen van de Active Floor kun je kiezen uit twee licenties. De licentie voor 12 maanden en voor 36 maanden. Met het Licentieabonnement wordt toegang verleend tot het MyFloor portaal, dé online community voor Active floor gebruikers voor het maken, delen en aanpassen van spellen. De technische ondersteuning wordt verzorgd door ICT voor school. Zij zorgen ervoor dat de Active Floor altijd up-to-date en goed beveiligd is. 

Bij vragen of storingen kan onbeperkt contact opgenomen worden met de supportafdeling van ICT voor school, via support@ictvoorschool.nl of via de telefoon: 013 504 1888.