Filters

Belijning schoolgang

Wil jij kinderen ook meer laten bewegen gedurende de schooldag? Kies dan voor belijning in de schoolgang! Door belijning aan te brengen op de vloer, gaan kinderen ongeorganiseerd meer spelen en bewegen. Daarnaast zijn de varianten ook in te zetten voor bewegend leren, zo wordt leren ook nog eens een stuk leuker! 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Laat kinderen meer bewegen met belijning in de schoolgang

Heb jij dé Beweegschool van Nederland ook voorbij zien komen op het Jeugdjournaal? En ben je benieuwd welke kansen er bij jullie op school zijn om kinderen meer te laten bewegen? Een van die manieren is het toepassen van belijning in de schoolgangen. Hierdoor gaan kinderen ongeorganiseerd meer bewegen en spelen. Daarnaast is de belijning ook in te zetten voor bewegend leren. Zo wordt leren een stuk leuker!  

Referenties beweegscholen met belijning in de schoolgang

  • IKC de Twijn in Alblasserdam - Dé eerste beweegschool van Nederland 
    In de eerste beweegschool van Nederland rennen kinderen gedurende de hele schooldag door de gang. Bij de bovenbouw is er gekozen voor een atletiekbaan die start bij de ingang van de school. Bij de onderbouw en de BSO is een twister en hinkelpad geplaatst. Deze worden ingezet tijdens de les, maar worden naschools ook gebruikt door de kinderen zelf. 
  • IKC Het Noorderlicht in Doetinchem - Joy of Moving Lane
    In de schoolgangen van IKC Het Noorderlicht is de eerste 'Joy of moving lane' geopend. Deze lane is een centrale plek in de school die kinderen aanzet tot meer beweging. Er is gekozen voor een atletiekbaan, cijfercirkels en een twister. De twister is deels op de trap geplaatst om kinderen extra uit te dagen tijdens het spel. 

Varianten belijning schoolgang

Standaard bieden wij de volgende varianten belijning aan voor in de schoolgang: 

Wil jij belijning in jullie schoolgang? 

Benieuwd welke belijning het beste bij jullie school past? Of kies je liever voor unieke belijning? Plan dan een adviesgesprek in via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl. Onze collega's helpen je graag verder!