Filters

Bewegend leren spelmateriaal

Bewegend leren vraagt om spelmateriaal waarmee leerlingen al bewegend hun opdrachten uitvoeren. Nijha biedt een grote variatie; voor elke ruimte en activiteit is er een oplossing.

0 resultaten gevonden

Sorteren

Bewegend leren spelmateriaal voor in de klas en de gang

Het vinden van voldoende ruimte is bij veel bewegend leren activiteiten een uitdaging. Daarom biedt Nijha ook spelmateriaal voor kleine activiteiten. Met schuif-jeu-de-boules mik je een schijf in een kleine ruimte naar het juiste antwoord. Ook blikgooien is geschikt voor een kleine ruimte zoals een klaslokaal. Plaats de blikken op de tafel en los de rekensommen al gooiend op! 

Bewegend rekenen met markeerschijven

Met de markeerschijven zet je in korte tijd een parcours uit, geef je een begin- en eindpositie aan of laat je getallen of woorden mikken. Ze zijn allemaal gemaakt van vinyl en eenvoudig schoon te maken. En er is veel keuze; met getallen van 1 - 10, 1 - 25 of zelfs 1 - 50. Kortom, genoeg om een rekenles bewegend uit te voeren. 

Bewegend rekenen en bewegend taal aanleren

Veel bewegend leren activiteiten hebben betrekking op rekenen en taal. Met de pittenzak rekenset kunnen snel sommen gemaakt worden en met de markeerschijven met nummers kan een getallenlijn gelegd worden. Speel een memoryspel met een mix van beide. Woorden spellen is mogelijk met de alfabet set. En voor automatiseren kan een paddle ball bat ingezet worden; tijdens het automatiseren een balletje hoog houden is een mooie uitdaging.

Meer weten over het bewegend leren spelmateriaal?

Neem dan contact op via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl