Filters

Bewegend leren spelmateriaal

 

Bewegend leren vraagt om spelmateriaal waarmee leerlingen al bewegend hun opdrachten uitvoeren. Nijha biedt een grote variatie; voor elke ruimte en activiteit is er een oplossing.

 

0 resultaten gevonden

Sorteren

 

Voor in de klas en de gang

Het vinden van voldoende ruimte is bij veel bewegend leren activiteiten een uitdaging. Daarom biedt Nijha ook spelmateriaal voor kleine activiteiten. Met schuif-jeu-de-boules mik je een schijf in een kleine ruimte naar het juiste antwoord. En de blikken van blikgooien zijn gemaakt van sterk foam, dus er beschadigt niets als er een keer wat harder gegooid wordt.

Flexibel markeren

Met de markeerschijven zet je in korte tijd een parcours uit, geef je een begin- en eindpositie aan of laat je getallen of woorden mikken. Ze zijn allemaal gemaakt van vinyl en eenvoudig schoon te maken. En er is veel keuze; met getallen van 1 - 10, 1 - 25 of zelfs 1 - 50.

Rekenen en taal

Veel bewegend leren activiteiten hebben betrekking op rekenen en taal. Daarvoor zijn veel spelmaterialen beschikbaar. Met de pittenzak rekenset kunnen snel sommen gemaakt worden en met de markeerschijven met nummers kan een getallenlijn gelegd worden. En met een mix van beide kan een memoryspel gespeeld worden.
Woorden spellen is mogelijk met de alfabet set. En voor automatiseren kan een paddle ball bat ingezet worden; tijdens het automatiseren een balletje hoog houden is een mooie uitdaging.