Bekijk de verschillende categorieën

Buitenspeelmateriaal

pleinsporten

Iedereen wil buitenspelen!

Buitenspeelmateriaal

Nijha heeft een ruim assortiment met buitenspeelmateriaal. Met de juiste materialen wordt buitenspelen nóg leuker! Ontdek samen met leeftijdsgenoten een compleet nieuwe wereld én verbeter de motoiek. Samen met leeftijdsgenootjes een compleet nieuwe wereld ontdekken en tegelijkertijd ook nog de motoriek stimuleren door in de vrije buitenlucht te spelen. Met een ruim assortiment aan fietsen, steppen en pleinmateriaal wordt het spelen nog leuker.  

Snel naar:

Loopfiets Tootoo Nijha

Op volle snelheid

Fietsen

Fietsen leren we al van kleins af aan. We leren zowel vallen als opstaan. Nijha heeft fietsen voor de allerkleinste en oudere kinderen. In een fietsland als Nederland, mag een fiets natuurlijk niet ontbreken op een schoolplein. Lijkt het je toch leuker om met meerdere tegelijk te spelen? Neem dan eens een kijkje bij de driewieler taxi of de riksha, hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Stoepranden

Niet zomaar een voetbal

Pleinmateriaal

Wat is een plein nou zonder materiaal om mee te spelen? Pleinmateriaal, zoals een voetbal of een basketbal, brengt leven op het schoolplein. Deze materialen gaan van een traditionele voetbal of een skippybal tot een KanJamset. Allemaal om het beweegplezier te vergroten. Kun je geen keuze maken? Speciaal voor jullie hebben wij pakketten samengesteld met pleinmateriaal dat niet gemist kan worden op het schoolplein.

Steppen

Lekker steppen

Steppen

Steppen is een sport dat je makkelijk en snel even kan doen. Het verbetert je conditie, verbrand calorieën en je traint zelfs de spieren van de benen! Dat kinderen steppen leuk vinden, is wel gebleken. De fietsen in de fietsenstalling maken plaats voor de step. Hoeveel kinderen komen er bij jullie op school aan op de step? 

Heb je vragen over ons assortiment?

Ik help je graag verder!

Victor Pawlot 1