Filters

Fietsen

Als je een schoolplein gaat inrichten, is het belangrijk ook na te denken over spelmateriaal zoals fietsen. Nederland is een fietsland bij uitstek, dus fietsen mogen op het schoolplein niet ontbreken. 

0 resultaten gevonden

Sorteren

Fietsen en steppen voor de kleinsten

Nijha heeft verschillende fietsjes voor kinderen in de leeftijd van circa twee tot zeven jaar. De meeste materialen zijn van het gerenommeerde merk Unicorn, dat bekend staat om de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Unicorn heeft niet alleen fietsjes voor individuele gebruikers, maar ook voor tweetallen, wat het plezier natuurlijk alleen maar groter maakt. Zo is er de driewieler taxi, waar een passagier achterin kan zitten of de riksha waarbij het ene kind zit en de ander de duwbeugel bedient. Vanzelfsprekend zijn al deze fietsjes veilig in gebruik en voorzien van massief rubberen banden, die niet lek kunnen gaan.

Clinics en workshops

Nederland is een fietsland bij uitstek, dus fietsen mogen in ons assortiment natuurlijk niet ontbreken. We hebben fietsjes voor kinderen, handfietsen voor MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen), een fietsmolen voor in de speeltuin etc. Maar naast het aanbod producten, organiseren we ook clinics en workshops voor (vak)leerkrachten, pedagogisch medewerkers, MBvO/GALM docenten en andere begeleiders van sport- en spelactiviteiten. Tijdens deze workshops kun je kennismaken met nieuwe activiteiten en/of producten en krijg je tips en ideeën hoe deze toe te passen tijdens jullie lessen. Denk aan een clinic over mountainbiken of steppen; uitdagende outdoor sporten die erg in opkomst zijn en heel populair zijn onder allerlei doelgroepen.

Meer weten over de fietsen?

Neem dan contact met ons op via de telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl.